• Uncategorized
  • 0

Egy nap a Louis Vuitton foltokkal soha többször

Te férfiak megértik, hogy az én pénztárca, mint egy nagyon, rendkívül fiatal koromban. I don’t even believe I had reached double digits yet when I understood that a person day, I wished to own a Louis Vuitton fast Bag. Tény, hogy csak a közelmúltban felfedeztem egy régi kollázst, amikor tisztítottam a szüleim házaimat, és eléggé biztos voltam, hogy egy gyors vágott magazin vágás egy gyors, a puma cipők között, valamint egy farmer között Jacket, amit hittem, őrülten hűvös volt. Amikor hiszek az én designer táskáknál, valóban nem vagyok biztos benne, hogy honnan származik. Nem nőttem fel az anyukámmal, aki divatbemászó volt, vagy egy vásárlási testvér, aki mindannyian tervező volt. Az én nagymamámból származó tartozékokat kaptam, de egy nagy táska fogalma mindig kevésbé volt befejezni a zacskó belsejében lévő nevet, valamint sokkal többet a pricetagnal. as well as though it may noise silly, I always state that I was just born to like bags.

Hasznos húszas évek elején hozzáadtam a növekvő táska gyűjteményemet. Not so long after, Louis Vuitton released the Mon monogram option, as well as ultimately down the line released a version that included a zippered pouch. Minden alkalommal, amikor egy új, egy új, nem választott választás felbukkant, megemlítettem, hogy megkaptam az eredetit. as well as that conventional continues, since I’m loving the most recent option: The Louis Vuitton patches Neverfull MM. Néhány hónap múlva bemutattuk ezt a gyűjteményt, de izgatottan voltunk, hogy végül megkaptuk a kezünket az egyik ilyen darabra, hogy megnézzük magunkat.

A foltok soha nem szerepelnek az MM méretben, amely a közeg. Ez a táska kiváló méret a napi szállításhoz képest a GM-hez képest, ami az én személyesen saját, és az utazáshoz fogyasztott. Az én soha full gm az egész me – az útkereszteződésekről, a Treks edzésére, a hosszú járatokra, megnevezed, ez az egész, de ez egy kicsit hatalmas napi használatra. Az egyik dolog, amit szeretsz egy hordozó monogram vászon, a szívósság tényező. A táskám éves, valamint a bőr idősebb, a test maga alig mutatja kopás. The MM is not only excellent to utilize everyday because of its size, however the toughness factory is a significant plus, too.

Mint a név, így minden bizonnyal azt jelenti, hogy a javítások sohafull mm-en szórakoztató grafikus tapaszok vannak ATOP Vuitton hagyományos monogramvászán. A foltok különböznek abban, hogy néhány közülük festett, míg mások sokkal inkább hasonlítanak, mint a tényleges hímzett foltok. Inside, the bag is a bright, hot pink as well as features an interior zip pocket like the Neverfulls that have come before. Ez a hordozhatóan egy eltávolítható tasakot is magában foglal, egy olyan funkciót, amit kedves öregem, soha nem volt!

Vásároljon most

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *