• Uncategorized
  • 0

Lindsay Lohan: Handbag Designer extraordinaire (?)

Tudod, nem vagyok igazán biztos benne, mit mondjak itt … és ez ritkán történik. Tehát hadd lássam, mit tudok felidézni, tekintettel arra a tényre, hogy az elmém különféle zavart állapotoktól szenved.

Ahogy felzárkóztam néhány hírre (valamint a napi celeb pletykákra), egy apró információval találkoztam, amelyet * meg kellett osztanom mindannyian. Lindsay Lohan azt tervezi, hogy betör a kézitáskás világba. És nem, nem arról beszélek, hogy átmegy a tulajdonában lévő különféle drága kézitáskákon. Ehelyett arról beszélek, hogy Lindsay saját kézitáskákat készít.

Ha valami olyan vagy, mint én, akkor ezt egy kicsit el kell tükröznie.

Úgy van. Lindsay Lohan kézitáska tervező akar lenni. Rájöttem, hogy a kézitáskák tartozékok, sok híres szeret. Úgy tűnik, hogy mindenkinek van legalább néhány kedvenc designer táskája, amelyek nélkül nem tudnak megtenni. Heck, még nekünk is „normál emberek” áhítják a kézitáskákat. Ezért olvassa ezt, igaz?

Megértem azt is, hogy ennek van értelme a sok divat -előrejelző hírességnek, hogy a divatvilágban megbotlik. Számos sikeres híresség van, akiknek saját divatvonala van. Üdvözlöm ezt. Nem tudom azonban elhinni, hogy Lindsay Lohannak saját kézitáskája lesz. Valójában Lohan asszony saját sorozatát készíti Ed Hardy kézitáskákról. Természetesen Ed Hardy egy olyan vonal, amely vonzza egy nagyon bizonyos tömeget, de függetlenül attól, hogy mit gondolsz arról, hogy Lindsay két centjét a kézitáska világába helyezi? Egyrészt meglehetősen megdöbbentem, hogy bármely designer vonal (beleértve az Ed Hardy-t is) azt akarja, hogy a nevét/márkáját Lindsay-hoz és a vonat-roncsos útjához társítsák. Én vagyok az egyetlen, aki így érzi magát? Beszélje meg!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *