• Uncategorized
  • 0

Állami matematikát?

Miután Európában 10 évig (főként tinédzser években) élni (többnyire a tini években), valamint pontosan meglátogatta, hogy milyen élesek, valamint könnyedén az európai divat, amit megértettem. Volt rokonai Chicagóban, így tökéletes hely volt számomra, hogy megtaláljam magam, valamint a kézművességet stílusos hallgatóként fejlesszék.

Szeretem a hangulati táblákat gyártani, rajzolni az éles csontvázat, mint a Croquis, valamint a vintage szerkesztőséggel, mint az új tervek motivációja, az elmúlt két évben. Soha nem vettem semmilyen típusú osztályt egy márka építésére, így úgy éreztem, itt az ideje, hogy megértsem a divat üzleti oldalát! A Columbia BFA főnöke, a fókusz a tényleges stílusú munka, így a kisvállalkozás átfogó értelme. Csak két héttel egyedül felfedeztem a divat üzleti oldaláról, a mit kell tennie, hogy mit tegyünk biztosan!

Brynn elmagyarázta nekem, amikor kiválasztotta az anyagokat, meg kell gondolkodnia az anyagok költségeiről, valamint a költségvetésen belüli tartózkodásra. Aztán megmutatta nekem, hogy szervezheti meg azáltal, hogy bármit is szervez, amely az összes termékhez kapcsolódó összes költséget jelenti.

Itt van, ahol a matematika jön!

Tehát alapvető ráfordítási lap sablonokkal rendelkezik, ahol bemutassuk az összes nyersanyagot. valamint, mivel a képletek (hála Istennek!) már a lemez, amikor elkezdtük a lyukasztás a különböző számokat, valamint forgatókönyveket látja pontosan, hogy mennyi a költség változik. Azáltal, hogy egy pár centet növelve az anyagodon vagy a hardveren, a pénztárca automatikusan növelné a költségeket.

Elkezdtem megérteni, ha egy ruhát akartam stílusozni, meg kell találnom a szövet, a munkaerő, a munkaerő, valamint pontosan, hogy mennyi a végső termékem, mielőtt felajánlottam volna. A divat üzlet nem csak pontosan arról van szó, hogy milyen elegáns, éles, valamint divatos stílusod van, ugyanúgy arról szól, hogy ki vásárolja meg a stílusodat, és pontosan mennyit fog költeni, hogy megcsinálja azt, és pontosabban pontosan mennyire hajlandók költeni rajta.

$ 1095.00

$ 365.00

Például a táska tervezője 101, akkor láthatjuk, hogy a hasonló táskák rendkívül eltérő árképzési mivel a nyersanyagok, valamint a különbözet használni. Ha megvizsgáljuk a anyagokat, folyamatosan dugulás számokat, hogy pontosan mennyibe végén költségkalkulációs nagykereskedelmi, valamint kiskereskedelmi, valamint mi a követelmény, hogy a változás. Ez az, amiért mi tonna kutatási tanulmány, hogy milyen a piac viseli, illetve, ha ez lesz eladható.

Izgatott vagyok, hogy többet fogok felfedezni ebből a szakmai gyakorlatból, valamint azt, amit a divat valódi világa valóban.

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Megérted pontosan, hogy a pénztárca hogyan történik? Március 2, 2018 “Fashion Business”
Kulcs Vásárlás Habitsfebruár 20, 2015 “Fashion”
Ismerje meg, nő, eldugja 11, 2015in “divat”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *