• Uncategorized
  • 0

Az élénk szín végül szivárog a nyár utolsó heteibe ezekben a celeb táskákban

Kora tavasz óta várok a divatfesték -splash -re, amely általában az időjárás felmelegszik, és őszintén szólva, nem vagyok Úgy érzi, hogy teljes erővel megkaptuk ebben az évben. Lehet, hogy azért van, mert a tavasz kissé késik a NYC -ben, és a világ más részein a New York -i jelzéseket vesszük. Mindenesetre a hírességek sokkal hosszabb ideig ragaszkodtak a semlegeshez, mint az idén, de örülök, hogy a színes kúszás most egy kicsit kúszik, bár augusztus elején. Ennek a színnek a nagy része azonban úgy tűnik, hogy a Louis Vuitton új hullámtáska hirtelen mindenütt jelenik meg.

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio vitte ezt a Chloé Pixie táskát, miközben LA -ben volt a lányával. Vásárolja meg a Chloé Pixie táskát a Farfetch.com webhelyen (1550 USD)

Blac Chyna
Miért igen, ez Blac Chyna, LA körül egy piros Louis Vuitton gyors táskával. Úgy érzem, hogy Blac Chyna egy ideje alacsonyan feküdt. Úgy érzem, hogy még mindig próbál alacsonyan feküdni. Vásárolja meg a Louis Vuitton gyors táskáját a Louis Vuittonon keresztül (2330 USD)

Chloë Grace Moretz
Chloé Grace Moretz az Aol Build -n kívüli pózot csapott fel fényes kék Louis Vuitton New Wave táskájával. Jelenleg a sajtótáblán van, hogy népszerűsítse új filmjét, a Cameron Post Moneducation című filmjét. Vásárolja meg a Louis Vuitton New Wave táskát a Louis Vuittonon keresztül (1,990 USD)

Emma Roberts
Emma Roberts ezt a gyönyörű, sötét velúr rongy- és csonttagot szaporította, miközben ebéddöntéssel kint volt barátjával, Evan Peters -szel. Vásárolja meg a Rag & Bone Atlas táskát Neiman Marcuson keresztül (595 USD)

Khloé Kardashian
Khloé Kardashian jelenleg turnézik az országban, hogy népszerűsítse új Activewear vonalát, a Good American -t. Az egyik NYC megállóján elhozta kedvenc zöld birkinját.

Naomi Watts
Naomi Watts ezt a vidám Mansur Gavriel Mini vödörzsákot egy nemrégiben készített expedíción vitte, hogy körmét egy barátjával végezzék. Vásárolja meg a Mansur Gavriel mini vödörzsákot a Mansur Gavriel -en keresztül (495 USD)

Olivia Culpo
Olivia Culpo hordozta ezt a Black Chanel Classic Flap táskát, miközben animációs telefonbeszélgetést folytatott LA -ban. Vásároljon Chanel táskákat a Vestiaire Collective segítségével

Teni panosi
Végül, itt van a Beauty Vlogger Teni Panosian, és az AOL Buildbe indul egy goyard anjou toote -val.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *