• Uncategorized
  • 0

A JPK Paris Sasha nagy hobo

megfigyelte -e az egyén az utóbbi időben az üzletekben a JPK Paris nylon kézitáskáit? Először megfigyeltem őket Nordstromban, majd a hétvégén egy butikban láttam őket, és most a Nordstrom webhelyén is hordozom őket. Egy táskához, amiről még soha nem hallottam két héttel ezelőtt, úgy tűnik, hogy sok helyen jelennek meg.

És talán ez oka – a JPK Paris Sasha nagy hobo tökéletesen megfizethető kézitáskának tűnik, bár nem vagyok biztos az árban.

Ami a nejlon táskákat illeti, ez minden bizonnyal az egyik legszebb, amellyel az utóbbi időben találkoztam. Általában nem vagyok a szövet rajongója, amikor a csúcskategóriás táskákra vonatkozik, de ma vödröket tölt be, és van valami nem bőr, amelyet ki tudsz venni, nem tűnik rossz ötletnek. De kész vagyok -e több száz dollárt fizetni egyért? Ezt még látni kell.

Ennek a táskának a sok kiváló része az építés. Teljesen bélelt, csakúgy, mintha bőrből készülne, és a heveder széles, vastag és lényeges. Kedvenc részem a hardver-vastag és jól megtervezett, és középpontjában áll az alapvető háttere ellen, amelyet ez a táska biztosít.

A hardver, a bőrfogantyú és a teljes bélés miatt ez a táska kissé nehezebb és sokkal lényegesebb érzés, mint amire számíthat egy nejlon táskára, és azt jelezem, hogy bókként. Teljesen sikerült valami drab-t venni, és finomítani a részleteket, hogy csúcskategóriájúvá váljanak, és szeretném, ha a mai időjárásban lenne. Vegye át a Nordstromot 245 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *