• Uncategorized
  • 0

Idő legyek

, így ez az utolsó napom, és itt ülök, hiszek az összes esélyeiről, amivel a nyáron gyakornok voltam. Szinte minden részem volt, hogy mit kell véget vetni, hogy végül egy tervező, valamint az üzleti tulajdonos, egy könyvet foglal el, hogy összefoglalja az összes tapasztalatot.

Mielőtt Chicagóba jönne, rendkívül más perspektíva volt az iparágon. A termelésről való olvasás, valamint a termelés valóban valójában olyan eltérő. Most megérteni, hogy pontosan hogyan zacskókat, valamint azt, hogy milyen szempontok Ön követelmény ahhoz, hogy egy sikeres termelési fut.

Sok mindent megtudtam arról, hogy hol lehet megvásárolni az anyagokat, valamint milyen nagykereskedelem van. Most megértem az árazást a pénztárcákon, valamint az én kilátásom rájuk, valamint a valóban kiegészítők általában megváltozott. Mielőtt itt dolgozik, soha nem igazán hittem a legtöbb táskám teljesítményéről, vagy miért táskák költségeit, amit csinálnak. Ha láttam egy imádnivaló táskát, csak megvizsgáltam a költségcímkét, valamint attól függően, hogy én választanék, ha hajlandó lenne megvásárolni. Most elkezdtem megvizsgálni a részleteket. vannak belül vagy külső zsebek? Van egy cipzár, vagy sem? Megszüntethetem a hevedereket, valamint a táskát? Mi a bőr tényleges minősége, valamint a bélés?

Nem csak én láttam a különbséget a módszer nézem cikkek azonban rájövök magam észre más népek kézitáska. Aggódom, hogy miért választották ki a táskát. Volt a különböző stílusú aspektusok a metódusban, amit varrtak? Vagy talán a használt hardver? Soha nem használtam olyan érdeklődést, mint az ilyen dolgok, de most nem tudok segíteni magamnak. Mindig keresek motivációt a hordtáska. (Egy másik dolog, amit felfedeztem ezen a nyáron)

Tényleg nagy tapasztalattal rendelkeztem, és annyira megértettem, hogy pontosan megértsem, hogyan kell üzleti tevékenységet folytatni, valamint a tervező. A nyár után igazán megértem, hogy az emberek miért kell igazán, mint a divat, hogy átmegyek az iparban.

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Megérted pontosan, hogy a pénztárca hogyan történik? Március 2, 2018 “Fashion Business”
BTS: csak a kezdeteje 3, 2016in “Fashion Business”
Ismerje meg, nő, eldugja 11, 2015in “divat”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *