Jonathan Saunders együttműködik a Smython-val a Tartozékok gyűjteménye

Smython Soho Diary, 515 $. Jonathan Saunders X Smythson Panama napló, 245 $. Mind a net-a-porteren keresztül.

Hatalmas Jonathan Saunders Fangirl vagyok, és régóta az én fáradtságom remélem, hogy Saunders rendkívül divatos lábujjával emeli a kiegészítők medencéjébe. Bár Jonathan Saunders X Smythson nem tartalmaz néhány kézitáskát, a bájos színű blocked notebookokat és az iPad helyzeteket, hogy reményt adjon nekem, hogy egy nap, talán nem messze a jövőben, megnézem a Bonafide Jonathan Saunders pénztárcáját. Vagy csak egy pénztárca. Tisztáznám egy pénztárcát!

Időközben a Jonathan Saunders X Smython Soho és Panama Diaries kell tennie. Milyen stílusos noteszgépeket hordoz a kézitáska vagy a munka táska! Tudom, hogy a legtöbbünknek valószínűleg a rövid jegyzetekhez használja az okostelefonokat, de nem úgy tűnik, hogy a bőr kötött napló pozitívan civilizálódott az összehasonlításban?

Az első elpirulnál a Saunders / Smython partnerség ellentétesnek tűnhet. Bár mindkét márka brit (és a britek szeretnek egymással együtt dolgozni), Jonathan Saunders az éles modernizmusért ismeri. Keveresíti a színeket és nyomokat, mint egy mester, és a digitalizált mintái néhány kedvenceim voltak az elmúlt több szezonban. A Smythson viszont egy rendkívül hagyományos bőrtermékek cég, amely már több mint egy évszázad körül volt.

Ezek a darabok jól feleségül vették a két esztétikát. modern concepts in familiar shapes are something of a Saunders signature, and when toned down to his colorblocked essence, Saunders does in shape within the Smythson brand image. Kétszínű szín helyett inkább két mintás panelt látnék volna, de ez a partnerség jó kezdet, hogy Saunders-t adjon a teljes kiegészítői vonal felé. Szerezd meg a Net-A-Portert 515 dollárért és 245 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *