• Uncategorized
  • 0

Zenei fesztivál Mustok

Ha valaha is volt, hogy bármilyen zenei fesztivál, tudod, milyen őrült is kap. Tehát Lolla itt, ez nem árt felfrissíteni, hogyan lehet zenei fesztivál kész.

Első lépés ellenőrzi az időjárás, így előre tervezni. Amennyire emlékszem, ez a legtöbb esetben nagyon-nagyon meleg, vagy esik az eső. Így a tervezés a legjobb felszerelés egészíti csak az ideális kiegészítők nehéz lehet, ha nem tudja, mire számíthat. Akár élvezi Lolla ezen a héten, vagy más zenei fesztivál idén is könnyű nézni a részét, legyen kényelmes, és kap készen áll a rock.

1) Az öltözék

A legutóbbi meleg időjárás, nagyon fontos, hogy ne csak felvenni valamit, hogy lesz akkor megfigyelhető, hanem valami, ami kényelmes és funkcionális. zenei fesztiválok a legjobb időt, hogy megtalálja a belső Hippi és hagyjuk, hogy az áramlás a boho ruha vagy szakadt farmer nadrág egy hihetetlenül jó grafikai pólót. Egy másik lehetőség az, hogy kopás dzsinn nadrágot, és az aktuális le a carry blúz. A döntő a kényelem, mert nem tud táncolni, ha rendszeresen utánállító a ruhákat.

2) Tartozékok

Accessorize, accessorize, accessorize! Adjon fesztivál stílusát egy él néhány szórakoztató boho kiegészítők. Rétegződés hosszú nyaklánc, aranyos chokers alapvető módon megölni azt a kiegészítő játékot. tartani a rétegződés megjelenés megy viselésével halmozott gyöngyös karkötő. A döntő túl réteg csak annyi, hogy ne kelljen az ékszer a hatalmat a ruhában. ragaszkodni 3-5 semmilyen tartozék, amikor rétegződés.

Amennyiben Ön nem a nagy ékszerek fan vagy szeretné kipróbálni valami mást, akkor próbálja ki a henna pillanatnyi body art tetoválás. Henna tetoválás nagyon könnyű alkalmazni, és nem kell aggódnia, lógó ékszerek minden nap!

Végül a legfontosabb kellék, a táska! fárasztó egy táska az egyik legfontosabb, nem, nem tudja, hogy a kezét ingyenes egy zenei fesztivál nem szórakoztató. Ön még nem akarja, hogy a lány kopog minden körülötted a nagy táska! Ahhoz, hogy a kéz ingyenes hullám a zene, próbálja akár egy kis-közepes crossbody vagy egy aranyos divatos övtáska (tudtad, hogy akkor viszont te Nikki egy övtáska ?! … szívesen). Mindkét lehetőség lesz a dolgait is biztonságban, és még mindig szabad kezet. Ha ideges eső vagy van egy sokkal több hely van lehet, hogy érdemes egy hátizsák. A döntő kiválasztásakor az ideális méretű és természetesen az egyik, hogy nem fogja elvenni a cseh stílusban. A Mini-Lauren legjobb megoldás!

3) dolog, hogy emlékezzen

Beakadhat az izgalom és az energia vibrafon a zenei fesztivál nagy, de néhány fontos dolog elengedhetetlen a vásárlás, hogy biztosan tudja tartani fog egész hétvégén. a legfontosabb a víz! Győződjön meg róla, hogy iszik egy csomó vizet, akkor is, ha összekeverjük egy üveg vizet a másik egész nap italokat Gondoskodjon hidratált. A második egy csomó fontos dolog, hogy ne felejtsük el, ez a fényvédő. Leégés nem jó kiegészítő! Egy másik gondolat, hogy lehet, hogy nehéz a mi szelfi megszállottja világban, próbálja meg távol a telefont, és csak érzi a zenét. gyönyörködjön a pillanatban barátaival és a random idegen a énekel a dalszövegeket, hogy a Disclosure dal. Figyelembe néhány kép itt-ott hűvös, de én ígéretet, ha leszáll, hogy a telefon nem fogja megbánni.

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Festival Tippek: kényelmet styleJuly 15. 2019In „Tartozékok”
Mit kell viselni: nyáron a CityJune 12 2017In „City Life”
Mit kell viselni: Fesztivál Stylepril 13, 2015 “Fashion”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *