A Gucci Artisan Traveling Trip

2011 lesz a Gucci csúcskategóriás otthonának 90. ​​évfordulója. A közelgő évforduló mellett a Gucci új „Forever Now” kampányt folytat a Gucci Artisan utazó utazással, hogy megünnepelje hagyományait. A Gucci kézművesek elhagyják Firenzét, Olaszországot, valamint a legelső utazási világot. A kézműves sarok kirándulás április 19 -én jelenik meg Amerikában, ahol két napig nyitva marad a Stockton Street -i Gucci San Francisco -ban. Április 22 -én a sarok a Beverly Hills -be költözik, amelyet Chicago teljesített április 26 -án, valamint végső rendeltetési helye a New York -i Gucci 5th Avenue zászlóshajóján, április 29 -én lesz.

Ezért kell megvizsgálnia az utat, ha eljuthat a négy város egyikébe:
A kézművesek az egyes boltokban befejezik a Gucci táskák kitöltését. Ez nem csak egy módszer, amellyel felfedezni a Gucci örökségét, valamint a minőség szokását, ugyanakkor egy olyan módszert is, amely pontosan megnézheti, hogy a Gucci kézművesek milyen aprólékos és gyakorlatiak. Az, hogy képesek legyenek képzett kézműves, a vásárolt táska kitöltése megmutatja a vásárolt termék minőségét, kivitelezését, valamint a luxus képességét.

Bárki megvásárolhatja az egyik táskát, valamint a táska épületének Gucci kézműves felületét is. Új bambusz vagy új Pelham táskát kell vásárolnia, hogy a kézművesek dolgozzanak a táskáján (néhány kis bőr nagy stílusával együtt). A kézműves kézzel varrja a fogantyúkat, összeszereli a neves bambusz bojtokat, készíti el a bőrcsíkokat a szövött varrásokhoz, valamint a kézi dombornyomás-ügyfél kezdőbetűit, ha akarják. Ráadásul, ha vásárol egy táskát, hogy a kézműves teljes legyen, akkor lesz egy speciális belső plakk, amely domborítva van a résztvevő rendezvény helyével és dátumával.

Ha bármilyen típusú városban laknék, ez az utazás megáll, akkor ez egy olyan esemény lenne, amelyet nem hagynék ki. Az igazi művészi módszer megtekintéséhez kézművesük nem különbözik egymástól, mint egy képzett táncos tánc, énekes éneklés vagy bármilyen típusú előadóművész.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *