Most ez egy l.a.m.b. Megragadni a kezemet

OK, így a legtöbb esetben úgy tűnik, mintha sokan szeretnek, vagy gyűlölnek l.a.m.b. kézitáskák. Bár mindig van valami különös osztálya, amikor a kézitáska kedveli és nem szereti, úgy érzem, mintha nagyrészt, L.A.M.B. Tényleg egy nagyon különálló tömeggel beszél. Mint l.a.m.b. Szerető, hangosan kell ölelnie, ott, az arcod kézitáskáján. Igaz, találkoztam néhány, ami nem olyan, mint mások, de jellemzően beszél, l.a.m.b. A táskák nagyon, nagyon észrevehetőek.

És míg már lefedtem a l.a.m.b. Haughton megragadja korábban, a szemem kicsit nyugodt volt, amikor ma találkoztam ezen a verzióban. Unlike the first version that I covered, this one uses much much more controlled colors which I think of will appeal to a larger crowd.

A bárány. signature Haughton Foldover grasp is a terrific black and white grasp with the ideal color and detailing accents to take this grasp to the next level. Mint bármi más, amit elvárhatsz a l.a.m.b. A megragadás mintája ott van, de azért, mert fekete-fehérben van, sokkal egyszerűbb kezelni. Szeretem a kis kék bőr díszítést, valamint a cipzár részletesen. Természetesen ez egy modern és éles pillantás, de ismét a kiválasztott színekkel, ez a fogás használható olyan sokkal több ruhával, mint más L.A.M.B. kézitáskák. 145 dollárért vásároljon Nordstromon keresztül.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *