• Uncategorized
  • 0

A csecsemők, a Glitter és a Birkins uralják ezt a celeb kézitáskát

Hermès szilárd fogantyúval rendelkezik a Celeb Hearts ezen a héten, mivel rengeteg híresség húzta ki a legjobb és egzotikusabb Birkins-t és Kelly-t. (Strucc, bárki?) Egy imádnivaló baba örökös is megjelenik (Sans Baby Hermès kézitáska), valaki csillogó bombázást kapott a LAX-en, és Taylor Swiftnek új táskája van! Hogy van az érdeklődésed? Piqued?

Demi Lovato
Saint Laurent Sac de Jour táska
2 890 USD a MyTheresa.com webhelyen
Itt van Demi Lovato, és abbahagyja a képeket a rajongókkal a NYC -ben. Észre fogja venni, hogy a kezében van egy texturált borjúzsák. Nem láthatja őket itt, de ő is egy különösen pontos pár fehér Saint Laurent Bianca szandált viselt.

Irina Shayk
Hermès Birkin
Irina Shayk -t nemrégiben észrevették, hogy Londonban, egy fényes narancssárga Birkinnal távozott. Irina szigorúan chanel-hermès fajta csaj, és most állítólag Bradley Cooperrel társul; Nyilvánvaló, hogy ez csak a legjobb az Irina számára.

Jaime King
Christian Dior gyöngyös tengelykapcsoló
Itt van Jaime King színésznő a film alig halálos vetítésén, LA -ban, gyönyörű, virágos gyöngyös Dior tengelykapcsolóval. Mint gyaníthatja, Jaime a második kiddo -t várja rendezőjével, Kyle Newman -nal.

Jennifer Lopez
Hermès Birkin
Lehet, hogy hallotta, hogy a J.Lo nemrégiben csillogó bombázást kapott egy LAX repülésére egy szó szerinti bohóc, akinek a története csillogott más hírességek, mint például a Kardashians. Úgy tűnik, hogy Birkin a csillogó frakákból kijött, teljesen érintetlen és válogathatatlan.

Nicky Hilton
Hermès Strucc Kelly táska
Itt van Nicky Hilton, aki olyan klasszikusan néz ki Nicky Hilton, miközben Beverly Hills -ben vásárol fehér strucc Kelly -vel. Nem is tudok foglalkozni. Barátaim, azt hiszem, Nicky Hilton elérte a Peak Nicky Hiltonot.

Rashida Jones
Céline Trio táska
Rashida Jones -t nemrégiben észrevették, hogy NYC -ben lógott fehér Céline Trio táskájával. A hármas elleni fő panasz az, hogy az semmiképpen sem tartja az alakját, mihelyt mindegyik tasakba több mint két elemet helyez, és bár ez nyilvánvalóan igaz, ha nem tudsz táskát feltölteni az összes rendkívül szükséges személyes személyével cucc, akkor mi értelme van a birtoklásnak?

Tamara Ecclestone
Bottega Veneta kozmetikai tok
500 USD a Mytheresa.com webhelyen
Nem láttuk annyira az örökös Tamara Ecclestone -t, mivel ő volt az első gyermeke 2014 márciusában, de itt a Notting Hill és a Baby Boute Bottega Veneta tasakot hordja. American Express Black Card.

Taylor Swift
Michael Kors Casey Satchel
836 USD Michael Kors -on keresztül
Taylor Swift sok fülbemászó pop dalt írhat az emberi szerelemről, de mi itt, a PB -nál tudjuk, hogy az ő egy igazi szerelme valóban táskák. Ez a Michael Kors Satchel közvetlenül a kollekció többi részével összhangban esik. Beszélve, láthatja a legjobb NYC-poszt-mozgatható kézitáskás akkumulációt a „Taylor Swift sok zsákja, 2. rész” című filmben.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *