• Uncategorized
  • 0

A Louis Vuitton szuper népszerű Rolling Poggyászja csak egy teljesen új megjelenést kapott

Senkinek meg kell sokannia, aki ismeri a Louis Vuitton történetét, hogy a márka poggyásza továbbra is tartós, funkcionális kedvenc a luxus utazóknak (és rengeteg globetroting híresség) A világ minden tájáról – a társaság elkezdte az Európai Royals és a nemesség egyedi utazási megoldásainak felépítését. Szerencsére nem kell családi címet kapnia ahhoz, hogy élvezze a Vuitton legújabb utazási innovációját: a Louis Vuitton Rolling Poggyagot, amelyet a legendás ipari tervező, Marc Newson készített.

A gördülő poggyásznak rengeteg tervezési problémája van, még a csúcsponton is, de a legnagyobb az, hogy a legtöbb a belső kiüríthető fogantyú számára, amely a tetejéből kiugrik, ami azt jelenti, hogy a bőrönd tartalma nem ül egy sík felületen Amíg csomagolsz. A Newson kibővítette a kibővíthető fogantyút a bőrönd teljes szélességének futtatásához, ami azt jelenti, hogy belső szerkezete a tok sarkaiban helyezkedik el, nem pedig a belső közepén. Ez lehetővé teszi a bőröndnek egy teljesen lapos belső felületét, amely megkönnyíti a hatékony csomagolást. Ez az a fajta egyszerű, praktikus megoldás, amely mindenkit arra késztet, hogy miért nem gondoltak rá először, vagyis azt hiszem, hogyan válsz a generáció legbefolyásosabb ipari tervezőjévé.

Az új, kemény oldalú kialakítást 21. századi utazási csomagtartóként számlázzák, és két méretben kapható: 50 és 55 hüvelyk. Mindkét méret monogram vászonban, Damier grafit vászonban és EPI bőrben kapható, és az 55 a Taiga bőr, a VVN cowhabe és a Monogram Eclipse Canvas -ban is kapható. Az árak az egyik vászonban 2 660 dollárral kezdődnek az 50 hüvelykes modellnél, és 5900 dollárra emelkednek az 55 hüvelykes modellnél a VVN tehénbőrben. Ez olcsóbbá teszi őket, mint az LV jelenlegi legnépszerűbb gördülési tokja, a Pégase és a Zephyr, ugyanabban a méretben és anyagban, ami valószínűleg garantálja, hogy sok Newson karcsú új formatervezését látja a közelben lévő repülőtéri társalgóban. Ha testreszabni akarja a táskáját, akkor mindkét méretű vászon verziók szintén jogosultak a Mon Monogramra, a Louis Vuitton testreszabási szolgáltatására.

Nézze meg az új táskák promóciós fotóit, valamint a formatervezés részletes felvételeit. Tudjon meg többet a Louis Vuittonon keresztül.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *