Valóban megváltoztathatja -e az „IT” táska birtoklása az életedet?

Hogyan változtatta meg az IT -táska az életemet

Ha mélyre van szüksége valamilyen Vénusz irigységre, tegye fel a karjára egy lenyűgöző új designer táskát. Ez a leggyorsabb út a nőktől való tiszteletre, ahogy Ruth rágja gyorsan

Nem kell egy oxbridge-fokra, egy millió dolláros vagyonkezelői alapra vagy Nobel-békedíjra, hogy manapság a nők tiszteletét megszerezzék. Csak menjen el a boltokba, és vásároljon magának egy designer táskát. Még jobb, ha a szezon informatikai táskájává teszi.

Hívj sekélynek, de én azt találtam, hogy ez a parancsikonom a nők általi jóváhagyás néhány ismeretének megszerzéséhez. Végül is, nem vagyok Ivy League oktatása vagy kövér bankszámla. Nem tettem tudományos áttöréseket, és nem voltak olyan sikertörténetek, amelyekben élelmiszerboltok vagy online vállalkozások lánca van, amit kiáltani lehet. Az a tisztelet, amelyet az utóbbi időben megszereztem, pusztán a táskám megválasztásából származik.

Felfedeztem ezt, miután megvettem az első designer táskámat. Karácsonykor eladó szezonális darab, aláírási nyomtatása volt a márka tavaszi kollekciójából. Annak ellenére, hogy szezonális elem volt, a Bagâ â € â € â € € â € € € â € € ¢ ¢ â € ¢ ¢ ¢ ¢ fellebbezte minden olyan nőt, akinek az orrát alig fordítottam.

Olvassa el a teljes rövid cikket a fórumon … nagyon érdekes olvasmány! Remélem, hogy néhányan örülnek ennek, vagy van valami mondanivalója róla?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *