Mit jelenti erszényes gitár heveder?

Hát először is, ez nem egy valódi gitár.

Igen zenészek használt gitár heveder az elmúlt néhány évtizedben. Vannak azonban olyan különleges is azok számára készült. de nem hagyhatjuk, hogy a zenészek mind a szórakozás, most is azt! Mint egy kézitáska designer, aki az első szakma útvonal volt a zeneiparban, ez nem volt egy szakaszon egyáltalán. valójában én vagyok egy kicsit csodálkoztam én nem indul el így hamarabb. A legnehezebb része kutatja szalagok és megtalálni a legjobbakat. de miután az első futás csináltunk tavaly, én kicsit kapott egy szem most mit fog tenni egy fantasztikus és számos fontosabb sokoldalú pénztárca gitár heveder.

Természetesen az utóbbi időben, már látni sokkal több és sokkal több pánt a piacon, de olyan sok készülnek, így olcsón (és Kína), ezért legyen óvatos, amikor vásárlás. Azt akartam én, hogy nagyon rugalmas és kényelmes, és a bőráruk márka, amelynek bőr hátlap elengedhetetlen volt számomra. Néhány készülnek heveder vagy hátlapot nem egyáltalán, így ha a gyors divat azok az Ön számára. de ha akarsz valamit, ami addig tart, ez jó, hogy fektessenek be a magas minőségű pánt. plusz ez a legegyszerűbb módja annak, hogy új életet a régebbi táska!

Az alábbi videóban, én kirakat minden új hevederek és néhány kedvenc bőr párosítást. (Idő: 3 1/2 perc)

Vonzódom a gitár heveder a kényelméért és a szórakoztató nyomatok. Kell egy kihangosító, crossbody táska én életmód, és akár azt is érezd a megjelenés. A széles pánt annyira kényelmes, hogy alig érezni. Miénk 2 hüvelyk széles segítve őket, hogy feküdt a test sokkal hízelgő módon, még ha van egy nagyobb mellszobor. de persze, akkor viselje több mint egy vesz egy táskát vesz, ha ez sokkal a csésze teát.

Hozzáadása gitár heveder egy táska volt egy újszerű tendencia körülbelül öt évvel ezelőtt. Igen ez, amelynek nagy pillanat a legjobb most, de a lehetőségek nagyok, és a stílus annyira szórakoztató! és személyesen azt hiszem, ez a stílus, amely itt maradni, és nem fog kelt egyhamar. Beszélje hozzá személyiség a táskát, és a megjelenés azonnal. és ez kortalan is! aki mást visel, vagy érdeklődik a fárasztó, gitár pánt a zsákokat? itt van néhány kedvencem a legújabb kollekció.

Azt is lényeges számomra, hogy azok hosszabb, mint általában találnak. Hallom magas nő egész idő alatt, hogyan súlyosbítják is azt, amikor egy crossbody szíj túl rövid. mellett ezek állítható, így egy kis extra hosszúságú működik mindenkinek. Az alapvető amikor a párosítás őket a táska, hogy nem kell aggódnia az Ön bőr táska pontosan. Mindaddig, amíg a szín a pántok nyomtatni vagy bókokat jól, hogy jó lesz jó! Csak légy óvatos, amikor rajta nyomatok, kisebb nyomtatási mint pöttyös vagy csíkos jól működik, de semmi nagyon bonyolult.

Így megy előre, és egy kis móka! most minden bizonnyal az időben.

Ossza meg ezt:
Kattintson a share-en (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a megosztás a Facebook-on (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a share on Pinterest (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Share on Tumblr (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

A kedvenc kis Convertible hátizsák … január 31. 2022In „Lauren”
Van egy Crossbody Hobo Bag Önnek? Január 23. 2022In „Feltörekvő tervezők”
Új év, új célokat, új ProductsJanuary 21. 2020In „Design”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *