• Uncategorized
  • 0

Szerelmes vagyok a Bottega Veneta legújabb Jodie táskájába

, amikor Daniel Lee átvette az uralkodást Tomas Maier-től a Bottega Veneta-ban, egy teljesen új Bottega bemutatta magát. A bottega -boomot hallották a divatvilág körül. Volt egy vágy a márka iránt, amelyet nem éreztek olyan intenzíven, mielőtt Lee csatlakozott a emeletes olasz házhoz. És a kinevezése óta kiadta a slágert az áhítható sláger után, mint például a tasak és a párnázott kazetta. Úgy tűnt, hogy Lee táskái a klasszikus találkozók tökéletes egyensúlyát vonják le, kézművességgel és minőségi bőrrel, amely a táskáinak élvonalában marad. Nem is említve, hogy a Bottega ikonikus intrecciato szövése élen maradt.

Bottega Veneta Mini Jodie
A Bottega Veneta -n keresztül

1900 dollár

Következő Lee -től kezdve jött a Jodie táska, amely természetesen egy azonnali sláger volt, a hírességek, a befolyásolók és a saját csapatunk is. Én magam is vágyakoztam, becsaptam és beszéltem még néhány Jodie táskáról. Ez egy igazán lenyűgöző táska, és kiszivárogtatja azt a klasszikus Bottega -érzést, amely frissített elegáns hangulatot mutat. Ez egy frissített felvétel egy klasszikus Bottega -táska, amely több méretben és színben kapható, és a (hozzáférhető) kívánságlistám tetején marad.

A Bottega Veneta párnázott jodie

De ha őszinte vagyok, a táska, amiről igazán álmodom (ha a pénz nem volt tárgy), a Bottega Veneta párnázott Jodie. Nemrég láttam ezt a párnás, párnázott mini -t, amely a Jodie Line része, és nem tudom abbahagyni a gondolkodást. Ugyanazon intrecciato technikából készül, de párnázott bőrrel és ívelt, majdnem félholdú alakú. Egyszerűen vagyok, megszállott vagyok.

Bottega Veneta párnázott jodie
A Bottega Veneta -n keresztül

4500 USD

Szeretem, hogy ez a táska olyan klasszikus bottega -nak tűnik, de frissített, modern csavarral. A párnázott Jodie nem látható annyira, mint a klasszikus, és színes kínálata is minimális, így a radarválasztás alatt. Az árpont azonban sokkal szorosabb, mint a Mini Jodie, 4500 dollárral szemben, szemben az 1900 dollárral. A Bottega minősége és kézművessége garantálja az árcéduláit, ám ebben az esetben a szigorú különbség kissé megdöbbent, mivel mindkét táska mérete hasonló.

Az ár eltekintve, melyiket részesíti előnyben?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *