• Uncategorized
  • 0

A viszonteladói piacon a Gucci most már Chanel

értékesítését is eladja, és a kézitáskás piac olyan presztízs-szinteket tartalmaz, amelyeket valószínűleg elég jól megért, még akkor is, ha soha nem gondoltál rájuk. A miniszterelnök és a kortárs a kettő, ám ezekben vannak olyan aljók, amelyek az árszint és a fogyasztói érdeklődés alapján szervezik a dolgokat. Vitathatatlanul a „Premier Designer” felett szeretek gondolni a nagy háromnak: Hermès, Chanel és Louis Vuitton. Ezeknek a márkáknak a nagy márkák legmagasabb ára van, és a fogyasztói érdeklődés legmélyebb kútja is van, ami a viszonteladási piacra is utal – a táskáik a legjobban tartják értéküket, és néha még az Eclipse eredeti kiskereskedelmet is a magasan keresett kiskereskedelem számára. -A darabok után. Most, az Online Designer viszonteladói óriása szerint a Real Real szerint a háromnak új kihívója van: Gucci.

A webhely belső számai szerint a Gucci ma már a 2018-as években keresett márka a Millennials körében. Chanel továbbra is az első számú a millenniumi nők körében, ám a Gucci népszerűsége a férfiak körében az első számú helyre bocsátotta a márkát. (Valószínűleg fontos megjegyezni, hogy a Chanel nem készít férfi ruházatot, de a Gucci összes többi nagy márkája, köztük Louis Vuitton és Hermès, nagyon népszerű férfi sorok.) A Real Real jelentések szerint a termékek keresése 62%-kal növekedett. Egy olyan márka számára, amely már régóta volt, ez csak néhány év alatt a népszerűség figyelemre méltó növekedése, és az, hogy a márka megtörténjen, meghaladja a tervezési változásokat.

Amikor Alessandro Michele átvette a Gucci legfontosabb tervezőhelyét, nemcsak rázta meg a márka saját esztétikáját, hanem gyorsan elmozdította, hogy az ipar egésze stratégiálta az ajánlatait. A luxuspiac általában a lassú, módszertani termék debütálása, fejleménye és fokozatossága, a legtöbb táska egy ügyes narratív ív mentén követi: a korlátozott kezdeti kiadás helyet ad a népszerűség és a rendelkezésre állás növeléséhez Verziók minden évszakban a semleges színek és a hagyományos méretek mellett. Végül a tervezés csúcspontja, és elkezdi visszahúzódni a márka más, újabb kínálatának javára, amelyek felfelé mutatnak, és a legtöbb táska számára, ez a fokozatos fokozatos kimenetelű, csendes abbahagyással végződik. A Gucci másképp csinálja a dolgokat, és ez jelentős különbséget tett mind a márka, mind a viszonteladók számára.

A Gucci -nak van néhány táskája (például a sima bőrmarmonok) és más termékvonalak, amelyek a hagyományos ívet követik az alkalmi vásárlók számára, de azoknak a diehardoknak, amelyek oly sok divat tendenciát váltanak ki, ez egy másik stratégia, amely ezen a vonalakon fut, amely valóban mozgatja a dolgokat. – A legvonzóbb szezonális stílusok közül sok különféle változatban készül, de az egyes verzió nagyon kis mennyiségében. Ez azt jelenti, hogy ha beleszeret az egyikbe, akkor csak egy adott kiskereskedőnél vagy nagyon rövid ideig elérhető. Ez elősegíti az összes fontos teljes ár-értékesítést-a Gucci táskák, kiegészítők és ruházati cikkek ritkán kapnak kedvezményt manapság-, és arra is ösztönzi az embereket, hogy az internet sok tervezői viszonteladási webhelyét súrolják, ami elmenekült. Ez nemcsak elősegíti a különösen népszerű termékek értékesítését, hanem a fogyasztók számára, hogy átfogóan azt érezzék, hogy a márka termékei nem kerülnek kedvezményes, és egy pillanat alatt eltűnhetnek, ami arra ösztönzi a vásárlókat, hogy a teljes árat fizessenek és vásároljanak a vásárlást a kezdetén Szezonra, még akkor is, ha a kívánt dolog lehet, hogy nem a szuper korlátozott darabok közé tartozik.

Olyan divat légkörben, amelyben a hagyományos márkák egyre nehezebben kezelik a globális értékesítés paradoxonját, miközben biztosítják, hogy termékeik továbbra is ritkák és kizárólagosnak tűnjenek, úgy tűnik, hogy a Gucci kitalálta a módját mindkettő megtételéhez. Legalábbis egyelőre – a fogyasztói ízlés zavaros, de a Gucci -nak minden olyan lendülete van, amelyet egy márka kérhet, mind a hagyományos, mind az online üzletekben.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *