• Uncategorized
  • 0

PurseForum Roundup – June 26

hey there everyone, I hope all has been well considering that our last tPF check-in. Van egy csomó boltban van itt ma, különösen, ha szereted a pisztáciákat és a zöld színüket, amennyit csinálok! Ha új, akkor a mi roundupok, ahol egy kezelésre van szükség. Az új feltárásokról az ápolási ajánlásokra és hitelesítésre mutatnak, a Pursforum közösség a kézitáska támogató csoportja, és ma visszatérünk a jelenlegi és legnagyobb TPF-eseményekkel. Most a mai kiemelésekre.

Semmi sem jobb, mint egy nagyszerű táska véleményem szerint, és ez a BAL a legjobb példa! Megosztotta a Monz1987 tagot a “Ha csak egy színe lehetne …” Balenciaga szál. Köszönjük, hogy megosztotta a pisztácia csodálkozását velünk!

Szeretem ezt az apró poggyász táskát 23Adeline kiküldte a “ki az utasülésen?” cérna. Néhány kedvenc LV táskám a márka híres törzsein alapul, és mindannyian tudjuk, hogy a táskák a legjobb utasokat teszik.

Mindenki úgy tűnik, hogy szeret egy jó Chanel 19 pillanatot, és a H2Omarine tagja minden bizonnyal a “Jubilant Június 2020-as vásárlások” szálban szállított. Élvezze az új szépségedet!

Ez a bejegyzés februárból származik, de azt hittem, hogy a szín olyan feltűnő volt, hogy meg kell osztanom. Teljesen megszállott vagyok ezzel a vert criquet maurice picotin doggiebags megosztva a “zöld színű család … csak!” cérna. Mi a legjobb árnyalat a nyár számára.

Tag Elena s közzétette a vadonatúj disco-t az “Új Gucci: Egy kollektív apró felfedő menet!”. Ez úgy néz ki, mint egy megbízható nyári társa, ha megkérdezel.

A Rebecca Minkoff fórumon, a SHESNOCHILL tagja megosztotta a gyöngyház reggelét a “Frissített egy évtizedben később RM Collection!” szál, táskákkal, amikor először csatlakozott a TPF közösséghez. Örülünk, hogy még mindig itt vagy!

Ha szeretné átmenni a kézitáska rutinjait, és fedezze fel, hogy más tagok gondosan bolt, az új szál “Vásároljon 1 zsák vs néhány (kevésbé drága) táskát” egy jó olvasni! also if you’re trying to find something a little less hypothetical, we have a whole section for job recommendations within the “Career and Workplace” forum.

Végül, ha itt vagy egy kicsit szórakoztató, akkor az “jó!” A fórum része az összes szőrös barátodnak. Ez az összes, amit Önnek van neked ezen a héten, győződjön meg róla, hogy csatlakozik a fecsegéshez, és ellenőrizze a jövő héten, hogy megnézze, hogy a pillanat vagy a megosztás a kerekítés.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *