• Uncategorized
  • 0

A Kristen edzője szövött bőr tengelykapcsoló teljesen felnőtt lány

A múlt héten beszéltünk a Poppy, az edző szuper-lányos vonalának sikeréről, amelynek célja a fiatalabb nők, akiknek ízlése valamivel több, uh, nagy, mint a hagyományos ügyfelek. Hatalmas siker volt a márka számára, amely általában a tizenévesek kapuja a tervező kiegészítők világába.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy az edző elfelejtette alapvető ügyfeleit. Az olyan táskák, mint az edző Kristen szövött bőr tengelykapcsoló, emlékeztet minket, hogy csak mivel egy márka táskákat készít a tizenévesek számára, vagy a logo-megszállott, nem azt jelenti, hogy képtelenek táskákat készíteni kifinomult, elegáns nők számára-ez pontosan az, ami ez a tengelykapcsoló.

Már beszéltünk a Kristen Line egyik táskájáról, bár valahogy ilyenek lehetek. A szövött bőr valóban valami különleges – ahelyett, hogy szuper geometriai lenne, az ütés inkább a kis lehullott virágszirmok összefolyása, amely nem lehet megfelelőbb a tavasz és a nyár számára. Mivel a skála annyira kicsi, a látvány nem túlnyomó – ha nem értettem volna jobbat jobbat, azt állítanám, hogy távolról úgy tűnt, mint Bouclé. A lekerekített hardver, amely az összes Kristen táskán megjelenik, szép érintés. Vásároljon a Nordstrommal 348 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *