• Uncategorized
  • 0

Breaking: Matthew Williams a Givenchy új kreatív igazgatója

. Tavaszi korábban bejelentették, hogy Givenchy kreatív igazgatója, Clare Waight Keller mindössze három év után elhagyja a márkájának tervezését. Waight Keller volt az első nő, akit az ikonikus francia design ház művészeti igazgatójává neveztek, és a mai hírekről szóló hírek.

A New York Times arról számolt be, hogy az amerikai tervező, Matthew Williams Waight Keller kreatív igazgatója lesz, és a márka minden kreatív aspektusáért felel, kezdve a nők és a férfiaktól a kiegészítőkig.

Williams a harmadik tervező, aki hároméves időszak alatt kreatívan vezet a Givenchy-nél, és izgalmas átmenetet fog hozni a márka számára. Míg Waight Keller esztétikája különbözött attól, amit a rajongók a múltban láttak a Givenchy -től, Williams, aki nem rendelkezik hivatalos tervezési képzéssel, utcai ruházatból származik. A tervező a Haute Streetwear Line 1017 Alyx 9SM alapítója, és lenyűgöző önéletrajzával rendelkezik, beleértve a Gigs -t, amely együttműködik mind Lady Gaga, mind Kanye West -rel.

Ez a lépés meglepő lehet néhány számára, de mivel a divat egy hétköznapi és utcai ruházat felé fordult, a választás nem olyan sokkoló. Érdemes megjegyezni, hogy Givenchy az LVMH tulajdonában van, és ez a választás Virgil Abloh kinevezését követi Louis Vuittonban, akinek a háttere szintén utcai ruházatban található. Ezenkívül Williams esztétikája jobban összhangban áll a Riccardo Tisci -vel, aki a Givenchy -t a Waight Keller előtti 2005 és 2017 közötti elnökölte.

Givenchy üzenetet tett közzé a Williams Instagram oldalán, aki mind a tisztelet, mind a pozitivitást fejezte ki a márka új szerepe felé, kijelentve: „A Maison egyedi pozíciója és az időtlen aura tagadhatatlan ikonré teszem, és várom, hogy együttmûködhessek az Ateliers -kel és csapatok, hogy a modernitás és az inkluzivitás alapján új korszakba helyezzék. ” Határozata holnap, június 16 -án kezdődik.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *