Tökéletes párok: A Tiny Borough és a Gucci Bombázó kabát

oktató, akik ismernek engem, tudják, hogy farmer-és póló vagyok. Van egy lényeges darab gyűjteményem, amelyet könnyen viselhetnek, és nem tekinthetők a nyilatkozat darabjai, hagyom a táskámat, hogy sokat tegyek a figyelemfelkeltéshez. De miután megláttam az emberek drogjait a New York -i Fashion Week -en, mindig átgondolok néhány szórakoztató darabot, amelyeket szeretnék hozzáadni a ruhásszekrényemhez.

Még akkor is, ha hozzáad egy kiemelkedő darabot, meg akarja győződnie arról, hogy ez még mindig megfelel a személyes esztétikájának. Számomra egy bombázó dzseki működik a normál ruháimmal, és ideális, amikor a Gucci selyem-siffonra és a fémes bombázó kabátra néztem, bekapcsoltam. A kabát rengeteg feketével rendelkezik, amelyet könnyen viselhet, de a fémes Jacquard -hoz vonzom. Nézze meg alaposan, és látni fogja, hogy az ujjak selyem sifon, ami ezt a kabátot valóban elbűvölő darabvá teszi.

Ami azt a táskát illeti, amelyet szeretnék párolni, még mindig szeretek sokféle színeket párosítva, és szeretem az apró oktatót egy könnyű chambray árnyalatban. A szín jól ellentmond a kabáttal, és a kék árnyalat puha és lenyűgöző.

Ezeket a darabokat magasnak/alacsonynak lehetne nevezni, a kabát 3700 dollárba kerül a Net-A-Porter segítségével, és a táska 378 dollárt futtatott edzővel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *