Ultimate Fashion Search Expose # 2: Az eperfa virág kicsi vesz a táska

, még akkor is, ha az 50-es években visszatérünk, 70 fokos New York-i tegnap közeledett, így magabiztosan kijelentem, hogy itt az ideje, hogy itt az ideje, hogy elkezdődjön Az összes tavaszi finomságunkat, még akkor is, ha a tényleges időjárási körülmények között van. Ez azt jelenti, hogy a pasztellek, mint az eperfa virág kis táska tisztességes játék, valamint ha szerencsés vagy, és ha betartod a háló-a-porter x pursblog legmagasabb divatkeresési keresése Tegnap), ez a kedves bátyás táska Lehet, hogy az utat. A bajnok hamarosan e-mailben értesítést kap, először beszélünk arról, hogy miért akartunk jutalmazni az egyiket a táskával az első helyen.

Ahogy beszéltünk látszólag hirdetés nauseum, tavasszal csodálatos ideje érkezett ebben az évben. That makes even somebody like me, who’s prone to dark colors year-round, yearn for the sugary accept of spring’s sweetest pastels. Ha egy halványpalettára hajlandó, nem is tudom, hogy pontosan úgy gondolom, hogy milyen izgatott voltál, hogy egy kis csecsemő rózsaszín vagy menta zöld. Ez a bit táska, ha nagyobb, lehet, hogy olyan jól illeszkedő vagy szacharin, de ebben a rendkívül kis alakban, a lányos színben, a kagyló élek, valamint a virágos hardver úgy érzi, hogy hatékonyan kihúzható egy rendkívül divatos felnőtt, egy kicsit szeszélyes stílust.

More than anything, though, this style feels like a ray of sunshine in bag form, as well as for a season this late-arriving, perhaps that’s what all of us need. Ha helyesen kitaláltad, győződjön meg róla, hogy megvizsgálja az e-mail címét, hogy megismerje-e! Ha nem, katona – sokkal több táska van, hogy távolítsa el, és a tipp megy online 10 órakor. Holnap!

Ha szeretné felvenni az egyik ilyen zsákot a rendkívül sajáthoz, akkor ezt 670 dollárért teheti meg a Net-A-Porteren keresztül.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *