A Dior együttműködik Anselm Reyle művészekkel a Korlátozott Edition kiegészítők

képeivel a WWD -n keresztül

A nők viselése mindennapi kiderült, hogy a Christian Dior összeáll a berlini kortárs művészeti csillaggal, Anselm Reyle -vel a kiegészítők, a pénztárcák és a smink mellett, éppen a Miami Art Basel számára. Biztos vagyok benne, hogy száz dollárt fizet nekem, csak azért, hogy összeállítsam ezt a mondatot. Minden komolyság szempontjából azonban talán Reyle alaposan kortárs kezeli ezeket a táskákat, valamint a kis bőrkészítményeket arra, hogy az LVMH olyan értékes, hogy a Dior esztétikája?

Pontosan felnyögtem, hogy a múltban milyen stagnáló Dior pénztárcája van, és úgy látja, hogy a legtöbben egyetértenek azzal, hogy az üzlet új irányba léphet, és kipróbálhat valami modernabb dolgot. A Dior végül is egy hatalmas, tiszteletreméltó márka, és figyelmen kívül hagyja a Lustworthy pénztárcán keresztüli történelem során bekövetkező esélyt, nem rendkívül LVMH -t. Lehet, hogy Dior kézitáskákat ad át az ököllel, ám az elmúlt fél évtizedben az a hatalom, amely többé -kevésbé teljes mértékben elutasította a lehetőséget.

Ez a művész együttműködés, a legelső ilyen jellegű Dior számára, úgy érzi, hogy egy lépés a helyes irányba egy olyan márka számára, amely nem próbált semmilyen típusú súlyos pénztárca-nyilatkozatot tenni, mivel a Gaucho táskák a 2000-es évek közepén. Nem kell az LVMH határain túl néznie, hogy megnézze, mit tehet a Pop Art egy pénztárca -vonal élénkítésére – Haruki Murakami, valamint Stephen Sprouse Louis Vuitton számára, bárki?

Sőt, ennél is inkább, Louis Vuitton annyira nőtt Marc Jacobs irányítása alatt, mivel hajlandó volt és képes volt a vállalat örökségének egy részét a földre dobni, és újból fejleszteni. Elbizonyosodott a dolgok miatt, ám a márka ikonikus látványait érintetlen maradt, és a Dior -nak tanácsos lenne, hogy megpróbálja betartani az öltönyt. Az aranyfémes, valamint a Dior nő aranyfémes változatai alapján, ferde kannáz paplannal, az LVMH felkészülhet a szükséges lépések megtételére.

A táskák december elején debütálnak egy Art Basel pop-up üzletben, valamint a hajót, hogy januárban válasszák a Dior üzleteket. A költségek körülbelül 270 dollárral kezdődnek az egyik képen látható karkötélnél, valamint körülbelül 4000 dollárért egy fémes nő diorzsákért, a jelenlegi árfolyam alapján.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *