A Prada Cleo 2022-es táska

2020-ban, a Prada kiadott egy elegáns új hordozást, amely úgy érezte, mint egy azonnali találat. Az első Prada tavaszi / nyári 2021-es bemutatása során a show, amely soha nem történt meg -, a Prada Cleo táska az 1990-es évek népszerű Prada alakjában játszik. Taking inspiration from the Prada archives, the Cleo line celebrates Prada’s past while reinventing the brand’s heritage for the future.

A Cleo kialakítása karcsú és áramvonalas, amelyet a váll fölé kell viselni; Szépen illeszkedik a kar alá, de kézzel is hordozható. Ő ívelt vonalak ölelnek közel a testhez, és bár a Prada Cleo egyszerű, kétségtelenül elegáns. A CLEO a hullámokat, amint megjelent, a figyelem tisztességes részesedését szüntette meg, és hamarosan egy kis változat után is kiadott.

A Prada Cleo bárhol ez a tavasz és a nyár

Amikor először vezették be a Cleo-t, a táska egyszerű, tiszta vonalaira és vékony profiljára esett, és lassan, de biztosan a táska a kívánságlistám tetejére utalt. Annak ellenére, hogy a Cleo növekvő népszerűsége és jelenléte a szociális médiában, nem volt egy zsák, amit gyakran New Yorkban látnának. Amikor az idei év elején megvizsgálja a Miami-t, megsemmisítést, Megs és én megvitattuk a Cleo láthatóságának hiányát a vadonban.

És aztán … Divat hónap hit, és nem tudtunk eléggé a cleo. New Yorkból Milánóba Párizsba és hátra, a Cleo vitathatatlanul az összes divat hónap zsákja volt. Láttuk, hogy egy nagy változatosságú Cleos mindkettő felöltözött felfelé és lefelé, a divat legfényesebb stílusú csillagai körül.

Typically, once those in the know adopt to a particular trend or style, the rest of the world soon follows suit, so it’s only a matter of time before we start spotting a lot more Cleo bags in the wild. The Cleo just arrived in a variety of fresh hues, best for spring, though the bag also shines in its neutral hues.

Shop The Prada Cleo

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *