Cole Haan Kendal húzószalag

Ugyanúgy, mint egy nagy lehetőség, hogy a kedvelt bites fekete ruhája a szekrényben lóg, valószínűleg van egy tisztességes lehetőség, hogy van egy fekete kézitáska.

Megérted azt a fajtát, amiről beszélek. Bármihez is megy, éltelen, és mindig hű. Ez a táska, amely képes felépíteni vagy öltözni egy öltözéket annak alapján, hogy mit kell tennie. Amellett, hogy természetesen, bár lehet, hogy van egy fekete táskája, amelyet sok éven át, valamint az elkövetkező években szeretne hozni, megérti, hogy egy személy napján átnézi azt, valamint a csere követelményeit.

Szóval, mit kell lennie ennek a cserenek? Nem vagyok itt, hogy pontosan elmondjam neked, hogy mi legyen, de azt hiszem, hogy találkoztam egy viszonylag vonzó lehetőséggel. A Cole Haan Kendal húzóstruha hagyományos szépséggel és mindennapi használhatósággal rendelkezik. A bőr rugalmas, valamint luxus, valamint a Goldtone hardver ragyog. Nem mindig vagyok rajongója a húzózsinór vagy a bojt, ám valamilyen oknál fogva nagyon szeretem ezt a táskát. A legelső pillantás után nem hittem, hogy ezek a fogantyúk a vállam felett alakulnak, ám a 16 ″ -es dupla hengerelt fogantyúk 8 ″ -es csökkenéssel arra késztetnek, hogy úgy gondoljam, hogy működhet.

Most, hogy hosszú ideig töltöttél egy pillantást a táskára, mit gondolsz? Ez az a típusú fekete pénztárca, amelyet látna, amelyet magának hoz, és folyamatosan visszatér? Vásároljon Bluefly -vel 328 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *