• Uncategorized
  • 0

A divathét 2010. ősze: Balmain

egy olyan szezonban, ahol szinte minden tervező olyan ruhákat készített, amelyek hagyományos és visszafogott ruhák, szinte megkönnyebbülés, hogy megértsük, hogy a Christophe Decarnin még mindig ruhákat készít a rocksztárok és a szupermodellek számára. Balmainnál. Úgy értem, valakinek kell, igaz?

A DeCarnin kollekciója szinte bármilyen kontextusban agresszív módon néz ki, azonban az ütés csak ezerszeresen nagyítódik, amikor a gyászos barnákkal, valamint a szezon sok más kiemelkedő gyűjteményének a gyászos barnákkal, valamint a középtávú alakokkal párhuzamosan szerepel. Ahol mások struccbőr pénztárcákat, valamint testreszabott öltözködést készítettek, Balmain gazdag brokátot, aranyfóliát, bőr nadrágot és látványos szőrmeket hozott nekünk.

Számos közelmúltbeli Balmain-aláírás, mint például a merész vállú, csillogó minidressek, az erősen részletes fegyveres erők dzsekik, valamint a Skintight bőr, a szükséges fellépéseket készítették, ám a leginkább a kollekció kissé el nem terjedő elemei voltak. Különösen a vékony nadrággal párosított aranyozott brokád dzsekik ismét emlékeztettek, és ismét Keith Richards-ra, valamint számos mélyen vett övezett esti ruhára arra késztettek, hogy olyan szerencsések legyenek, hogy viseljék őket. vörös szőnyeg. Illítő gyűjtemény egy olyan kultúra számára, amely a nemességet a zenével és a filmsztárokkal váltotta fel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *