Hamarosan kiválaszthatja a saját hevederét a Fendi táskájához, bár néhány hónappal ezelőtt majdnem 1000 dollárt

fog fizetni, áttekintettem a Fendi Resort 2016 -os Lookbook táskáit, és megjegyeztem, hogy sokan sokan megjegyeztem, hogy sok közül sok A táskák vastag, széles hevederekből lógtak, amelyek nem különböztek azoktól, amelyeket a márka általában tartalmaz a táskájával. A múlt hét végén felfedeztük, hogy miért: a nők viselése mindennapi jelentések szerint az új Fendi heveder részét képezi, és külön -külön kínálják őket.

A Fendi sok sikert fedezett fel olyan termékvonalakkal, amelyek célja, hogy táskáit szórakoztatóbbá tegyék, valamint személyesek, beleértve a Monster Bag Charms -ot, a Furry Karl Lagerfelds -t, valamint a saját táskáinak miniatürizált változatát. A hevederek a felállás legújabb kiegészítése, valamint a WWD jelentései szerint költségeik 1000 dollár körül fognak oldani, amikor ősszel kínálják őket.

Az Ön gyűjteményének hevederét a bőr, az egzotikus és a vizsgált verziók is magukban foglalják az első futamban, valamint a vásárlók szintén választhatják, hogy a kezdőbetűket hozzáadják a hevederhez a két kínált betűkészlet egyikében.

Láthatnád magad, hogy vásárolsz egy extra-luxus hevedert a Fendi táskának? Vásárolhatja a Fendi jelenlegi táskáját, valamint a tartozék felállását a Nordstromon keresztül.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *