A Bottega Veneta folytatja uralkodását, mivel a finom luxus királya

Azt hiszem, azt lehet állítani, hogy a csúcskategóriás tömegpiacon finomabb vagy luxusabb márkák léteznek, de kevés márka olyan nagy, mint a Bottega Veneta követ Még mindig tartja egy ilyen nagy közönség figyelmét. Ha kíváncsi a siker forrására, ne keresse tovább a Bottega Veneta Roma harmonikát.

Első pillantásra ez a formatervezés figyelemre méltó lehet, de nem tudok segíteni, de lenyűgözni kell a Bottega -show -k ilyen táskákban, szezon utáni szezonban. A társaság itt -ott szabadon engedhet egy trükkös táskát, de ezt mindig rengeteg luxus mindennapi táska támogatja, amelyet egy nő jóval a közvetlen szezonon túl tudott hordozni.

A rendszeres olvasók tudják, hogy Isten cselekedete szükséges ahhoz, hogy lelkesen érezzem magam a barna kézitáska iránt, de a részletek az, ami ezt a formatervezést ragyogja. Nem csak a fekete szövött kivágás a kedvenc részem, hanem a matt hardver is. Miért nem készít több márka matt hardverrel táskákat? Ez egy komoly kérdés, és szeretnék egy választ. Ha a matt körömlakk és a matt fekete labdarúgó -sisakok egyaránt félelmetesek (és vannak. Ez egy olyan finom részlet, amely táskát készíthet, és ez az egyik dolog, ami ezt teszi. Vásároljon Neiman Marcuson keresztül 2680 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *