• Uncategorized
  • 0

Purseforum Roundup – január 4

örömmel fogadta az új évet, valamint meleg fogadtatást a 2013 -as legelső Purseforum Roundup -ban! Most, hogy az ünnepek lejártak, sokan visszatérünk a rutinunkba, valamint a rutinunk magában foglalja a heti események forgószéli kirándulását a Purseforum -on. Szerezzen be egy csésze valamit, és jöjjön együtt, hogy megnézze, mire készülnek a tagjaink!

Csatlakozzon hozzánk, mivel 2013 -ban hangzik egy vadonatúj Dooney -val, valamint a Bourke Subforummal! Nézzünk egy pillantást a „mely dooney -t hozsz ma” szálba, ahol a Jadite tag bordeaux apró táskájával vonzza be minket. A Dooney, valamint a Bourke rajongói élvezik ezt az új összejövetelet, és reméljük, hogy megáll a látogatáshoz. Az új alfonó mindig olyasmi, amit meg kell ünnepelni!

Az üveg papucshoz bukkant, hogy megnézze, mi az új a cipőben, és új cikket készítettünk a Chloe Susan-Susanna-Suzanna csomagtartó szálban. A Purseforum tagjai ezeket használják a Flair -rel, és pontosan megmutatják nekünk, hogyan stílusozzák ezeket a szórakozást és a hűvös csizmákat. A Peppers90 egy kiváló szürke párot választott ki, és ők egy olyan meccs, amelyet a mennyben készítettek, amelyet a lenyűgöző Hermes sálral készítenek, nem tudna egyetérteni?

Fogadunk, hogy egy építőoldal nem olyan, amit elvár, hogy láthassa a purseblog -on, igaz? Az idő múlásával a Purseforum rengeteg életterületet adott hozzá, valamint a ház, valamint a kerti subforum kiváló helyet használ, hogy megosszák mind a nagy, mind a ház körüli munkákat, beleértve egy új ház építését a kezdetektől. Dr. A Twiggers elvitt minket, mivel rendkívül nagy munkája a megüresedett nagymértékben a gipszkartonig ment, és úgy tűnik, hogy az új háza közel áll. Gyere be, és tapsolj rá, miközben jobb és jobb lesz, hogy beköltözzön!

A Bottega Veneta a legfinomabb programja rendkívüli szövött táskáinak, valamint a hagyományos csomógörcsöknek a programja, ám a márka más áhítható finomságok nagyszerű ajánlatait is készíti. Megálltunk, hogy megnézhessük a Purseforum egyik előnyben részesített szálunkban szereplő jelenlegi cikkeket: az abszolút fantasztikus ajánlási szál, amely a különleges szövési folyamatokra, valamint ennek a tiszteletreméltó háznak a kezelésére fordult. Mielőtt elindultunk, azonosítottunk egy kitettséget, és feltétlenül feltétlenül emelték ezeket a szenzációs turmalin csizmákat, amelyeket az MNL tag pontoz. Ismertél már a Bottega Veneta -val?

Hisz abban, hogy 2013 -ban javítja az egészségügyi és wellness rutinjait? Ha vagy, akkor határozottan nem vagy egyedül! Az egészség és a wellness, valamint a fizikai fitnesz alforum abszolút ragyog az „egészséges” és a tagok támogató ötleteivel. Függetlenül attól, hogy hiszel a jógában (nézd meg a Ladysarah gyakorlati ötleteit arról, hogy mit kell viselni), futtatni, egy tavaszi karcsú vagy akár gyümölcscentrifugót, nagyszerű üzleteket fedez fel, amelyek segítenek az utazás során. Itt van egy egészségesebb minket 2013 -ban!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *