Mit szeretne látni tőlünk ebben az időben?

Mivel itt ülök itt az ifjúsági otthonom kényelmétől, szinte veszteséges vagyok a szavak miatt. Egy hónappal ezelőtt, még két héttel ezelőtt is, ki tudta volna elképzelni, hogy egy igazi járvány közepén fogunk élni? Vasárnap elhagytam a NYC-t a külvárosokba az önquartine-ba, és segítettem a részemnek a Covid-19 terjedésének megállításában. Ahogy a Williamsburg -hídon átmentem, elhagyva az értékes New York City -t, a helyem, ahol büszke vagyok a telefonhívásra, figyeltem, ahogy a város látképe eltűnik mögöttem, és megértettem, hogy az élet, ahogyan megértjük, soha nem lesz ugyanaz. Csak a koronavírus és az utána lenne élet.

Ahogy a koronavírus limbóban élünk, úgy érzi, hogy a világot felfüggesztették. A szocializáció megállt, üzletek, éttermek és más vállalkozások leálltak, valamint annak ellenére, hogy az igazság annak ellenére, hogy ez mind rendkívül valóságos, vannak olyan idők, amikor úgy érzem, hogy váltakozó valóságban élek. Valakiből, aki általában meglehetősen artikulált, végül is megélhetés céljából komponálom, és felfedeztem magam, hogy nem tudtam megmagyarázni, mi folyik itt. Folyamatosan megismételem az őrült szót a körülöttem lévők számára – ez az egyetlen szó, amelyet felhasználhatok, hogy megmagyarázzam, mi történik. Ami jelenleg a világon zajlik, valóban őrült.

Megs megosztotta gondolatait a coronavírusról a hét elején, valamint amint azt mondta, mindannyian együtt vagyunk. Itt vagyunk az Ön számára, amikor most navigálunk a világon, azt akarjuk, hogy a legszebb mi szolgáljuk Önt, hűséges közösségünket. Tehát ma azt szeretnénk, ha hagynánk megjegyzést, és értjük, mit szeretnél látni tőlünk az elkövetkező hetekben, valamint a hónapokban. Kicsit a hét elején nyitottuk meg a vitát, de szeretnénk hallani többet tőled! Tehát ha van valami olyan konkrétan, amelyet többet szeretne látni (vagy kevesebbet!), Kérjük, csökkentsen nekünk egy megjegyzést az alábbiakban. Legyen kockázatmentes, és vigyázzon háztartásaira ebben az időben.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *