• Uncategorized
  • 0

BÁRÁNY. Vegyes média táska

Látom, hogy mi l.a.m.b. Itt próbáltam megtenni, azt hiszem. Azt mondanám, csak félúton van, de legalább úgy tűnik, hogy megpróbálták valahol menni vele. Inkább egy tervezőnek van egy látása, valamint rosszul végrehajtja, mint egyáltalán nem látom.

És úgy gondolom, hogy ez a központi kérdés a L.A.M.B. Vegyes média Satchel – álma, de a végeredmény nem online, mint ez.

Mielőtt valóban ásnánk a táskába, van valami nagyszerű, hogy kijelentem. A színkombináció nagyszerű. Nem volt koncepciója, hogy a burgundia, valamint a sötét narancs is jól megy, azonban igazán csinálják, különösen, ha fekete színnel egymás mellé helyezkednek el. Amellett, hogy a retro-70-es módszer, hogy a színek integráltak, érdekes.

És mindez rendben van, mind a jó, kivéve, hogy a táska legalább a legkevésbé néz ki. A fogantyúk a specifikus megjelenés rendkívül olcsó, valamint a vintage érzéssel integrált anyagok magas színvonala úgy tűnik, hogy ez a táska olyan, mint egy nagyszerű takarékossági üzlet, nem egy pénztárca, amelyet számos dollárért kell értékesíteni a nagyok polcain High-end áruházak. A szüret rendben van, és jó, mindaddig, amíg a modernitás és a magas minőség, valamint ez csak nem határozza meg. Vásároljon Nordstrom-val 450 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *