• Uncategorized
  • 0

A Givenchy Antigona meghalt, élj a Givenchy Antigona-nak (és még sok más híresség táskás válogatás!)

Minden alkalommal, amikor megjegyzem, hogy a hírességek végre lelassítják a Givenchy Antigona tekercset Hírességek a paparazzi kamerák előtt. Megs szeptemberben azt állította, hogy az Antigona véget ért, és néhány nappal ezelőtt megfigyeltem: „Az elmúlt néhány hónapban szignifikánsan kevesebb antigonát láthattunk, és gyanítom, hogy hosszú felsőbbrendű uralkodása végül leereszkedik.” DEHOGY.

Nem túl sok. Mintha a dákónál, a hírességek kiástak az antigonákkal és az utcára ütköztek. Azok, akik nem többnyire szállítottak Chanel -t, ami a héttől függetlenül jó fogadás.

Hailey Baldwin
Givenchy Antigona táska
1750 dollár a Nordstrom -n keresztül
Hailey Baldwint nemrégiben lenyűgözőnek, de kimerültnek találták NYC -ben új kedvencével, ez a semleges bőr Givenchy Antigona Mini -vel. A múlt héten ez volt az egyedülálló antigona, amelyet hetekig láttam a celeb karokon. Ezen a héten társasággal rendelkezik.

Heidi Klum
Chanel Classic Flap táska
5500 dollár a ShopBop -on keresztül
Itt van Heidi Klum, és jótékonysági haszonnal jár az Elizabeth Glaser Gyermekgyógyászati ​​AIDS Alapítvány számára a Culver City -ben. Világos, túlméretezett fekete bőr chanel klasszikus szárnyas táskát hordoz.

Hilary Duff
Céline poggyászfedel
1 590 USD a Vestiaire Collective segítségével
Hilary Duff nemrégiben hordozta ezt a fekete bőr céline poggyász -tételt, miközben gyermekét kísérte egy születésnapi partira LA -ban.

Jessica Simpson
Lanvin Tassel Tote
1650 dollár a SAKS -en keresztül
Itt van Jessica Simpson, aki a JFK -nál megérinti a házastársát és egy nagy fekete bőr Lanvin Tassel Tote -t. Kezd itt észrevenni egy témát?

La La Anthony
Givenchy Antigona táska
2435 USD a net-a-porter-en keresztül
A fekete bőrzsákok nem túlértékeltek. A La La Anthony nemrégiben egy béketáblát villogott, és ez a luxus kinézetű szabadalmi bőr Givenchy Antigona a NYC-ben.

Mindy Kaling
Chanel Classic Flap táska
4 495 USD a ShopBop -on keresztül
Mindy Kaling és megbízható Chanel klasszikus flap -táska nemrégiben vacsorázott az LA legforróbb új éttermében, West Hollywoodban. Mint a számos celeb -hotspot esetében, az étterem véleménye a valódi emberekből, enyhén szólva.

Rosie Huntington-Whiteley
Givenchy Antigona táska
2435 USD a net-a-porter-en keresztül
Rosie Huntington-Whiteley még mindig szereti Antigona iránt, amelyet láthat, hogy kissé régebbi változat, mint a La Laé. Ha azt állítja, hogy az Antigona messze nem ért véget, és szeretne újat hozzáadni a pronto kollekciójához, akkor nézd meg a Supreme Bag útmutatónkat.

Sharon Osbourne
Chanel hátizsák
3 104 USD a Vestiaire Collective segítségével
Végül, itt van az egyik minden idők egyik kedvenc táskájának gyűjtője, Sharon Osbourne, aki elhagyja a vacsorát Londonban más X elembírókkal. Elhozta a teljesen lefelé mutató, steppelt fekete bőr-Chanel hátizsákját. Sharon soha nem okoz csalódást.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *