A velencei filmfesztivál hírességekkel és designer táskáikkal van megterhelve, valamint még sok más táska

hírességek leereszkedtek Velencére (ami nem teszi lassabban süllyedni) az éves velencei filmfesztiválra. Pontosan ez a fajta késő nyári ügy, amelyet látni szeretne a Labor Day Weekend -en – vászon öltönyökben és flouncy rövidnadrágban, az állandóságban felkerülve és a gondolatokat, miközben a Fendi, a Louis Vuitton és az Armani tervezői táskáit szállítják. Igen, tényleg, Armani! Reméljük, hogy a La Bella Vita kényelmes felvonulása soha nem ér véget.

Blac Chyna
Blac Chyna (amit csak feltételezhetünk) egy jutalmazó fogadó koncertet vett a La Strip Club Ace of Diamonds -ban. Itt jön az AOD -ba a nagy rendezvényre egy fekete Chanel gyerekzsákkal. Vásároljon Chanel táskákat a Vestiaire Collective segítségével

Emma kő
Itt van Emma Stone, és egy bájos Louis Vuitton Cannes -táskát hordoz Velencében. Ez a táska csak néhány nappal ezelőtt debütált. A városban van, hogy népszerűsítse új filmjét, a kedvencét. Vásárolja meg a Louis Vuitton Cannes -táskát Louis Vuitton segítségével (2600 dollár)

Hilary Duff
Hilary Duff kedvenc fehér és sárga Céline Cabas -tóját vitte a NYC -ben a fiatalabb 5. szezonbeli csomagolásra. Egész nyáron kedveli ezt a táskát. Vásároljon Céline táskákat a Vestiaire Collective segítségével

Izabel goulart
Izabel Goulart modell ezen a héten is részt vesz a Velencei Filmfesztiválon, és egy Teensy White Fendi Mon Tresor táskát hozott. Vásárolja meg a Fendi Mon Tresor táskát a Fendi segítségével (1,190 dollár)

Joan Collins
Joan Collins elhozta ezt a pazar Burgundy Louis Vuitton láncot, a Louise Crocodile táskát a Craig -i vacsorára a férjével. Vásárolja meg a Louis Vuitton lánc Louise táskát Louis Vuitton segítségével (2280 dollár)

Jennifer Lopez
Gondolod, hogy a J-LO hosszú, trópusi vákkát vágyna a VMAS Prep után, de nem! Itt van a Craig’s LA-ban az A-Rod-nal. Fehér steppelt Chanel Coco Club táskát hordoz. Vásároljon Chanel táskákat a Vestiaire Collective segítségével

Naomi Watts
Egy idő alatt nem láttuk az Armani táskákat ezeken a virtuális oldalakon, de íme: Naomi Watts ezen a héten Velencében fej-lábujj-armani-t visel, és egy galambszürke Giorgio Armani költségvetést hordoz a lánccal. Vásárolja meg az Armani költségvetést lánctáskával Armani segítségével (1 295 USD)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *