• Uncategorized
  • 0

Louis Vuitton újból megismételte műhelyét, hogy arcmaszkokat készítsen

, hogy a Covid-19 a világunkra gyakorolt ​​hatása valóban mély és gyakran elképzelhetetlen. A közegészségügyet, a közösségeinket és a gazdaságunkat mind veszélyeztetik, és bár sok olyan iparág szenved ezekben az időkben, a divat- és a kiskereskedelmi ipar különösen nehezen sújtotta. Ennek ellenére néhány kedvenc márkánk és vállalatunk mindent eldob, hogy segítsen. Inspiráló és szívmelegítő is látni egy olyan időben, amikor könnyű elveszíteni a reményt, és ezen a héten a hírek elrontották, hogy a divat hadserege csak egy kicsit nagyobb lett.

Tegnap Louis Vuitton bejelentette, hogy új segélyezési erőfeszítéseket indított a segítségnyújtás érdekében a jelenlegi globális pandémián. A franciaországi különböző helyszíneken található 5 műhely felhasználásával a vállalat védő, nem műtéti maszkok előállítását kezdte meg, amelyeket a frontvonal egészségügyi dolgozók védelme érdekében biztosítanak.

Ez a válasz a francia kormány cselekvési felhívását követte az alternatív nem műtéti maszkok fokozott előállítása érdekében, hogy segítse a Covid-19 elleni küzdelmet. A márka sajtóközleménye szerint ez a kezdeményezés a márka kézműveseinek 300 -at fog felhasználni a maszkok létrehozásához, amelyeket a francia kormány jóváhagyott.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *