Leah és Bliss: Birkin-inspirált műalkotás?

A legutóbbi blogvitám meglehetősen felvetette a vitát. A Style.com -ról írt fotót a Nylon magazin szerkesztőjének, és feltételezéseink ellenére is nem hamis Birkin. Valójában rámutatott, hogy egy Leah és Bliss nevű társaság tervez.

Tehát végeztem egy kis kutatást, és felvettem a kapcsolatot a weboldalukkal. És kaptam egy választ.

Látták a bejegyzést, és a rekordot egyenesen akarták állítani. Azt mondták, hogy a képen látható táska a Style.com-on nem volt egy hamis hamis Birkin, hanem egy Birkin ihletésű táska. Azt mondták nekem, hogy különbségek vannak a táska kialakításában, szemben egy igazi Hermes Birkinnal (idézni: „Sok sok különbség”). Ennek a táskának a fogalma az, hogy fiatal és játékos legyen, és hasonlít a nagy, darabos ékszerek viselésére.

Ezt a táskát hivatalosan kialakítják a Leah és a Bliss Glamazon, és kézzel varrott olasz bőrből készülnek, majd drágakövekkel borítják a játékos érintéshez. Leginkább a koncepciótervező azt akarta, hogy világossá tegye számomra, és te, hogy ez a táska nem hamis kézitáska, és gyárakban gyártják minőségi anyagokkal. A nagyobb verzió ára 495 USD -tól kezdődik, és kisebb 295 USD, de a személyes megrendelések akár 1000 dollárig terjedhetnek.

Nem láttam személyesen ezt a táskát, de a mellékelt fotókon még mindig látom a Hermes Birkin -t, a részleteket. És amikor valami olyan közel áll az eredetihöz, különösen egy olyan híres megjelenéssel, mint a Birkin, akkor még mindig nyugtalannak érzem magam, ha megkapom a tárgyat. Csak annyit látok, hogy egy akar. Természetesen láttuk, hogy a divatmárkák nagyon hasonlóak a többi mintához, de a birkin utánzata mindig a Spidey érzékeinket magas riasztásra aktiválja. Noha a koncepció nem vonzó az ízlésemre, megértem, hogy valaki más nézi ki, és szórakoztatónak találja.

Nagyon érdekel a gondolataid erről a pénztárcáról, most, hogy sokkal több információt osztottunk meg róla. Mikor gondolja, mikor veszik túl messzire az inspirációt? Gondolataid a „Glamazon” táskáról?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *