A Louis Vuitton új táskáit órák, öngyújtók, valamint más véletlenszerű tárgyak

illusztrációi borítják, gyakran egy ideig új táskában vagy kollekcióban kell hinni. Ez a helyzet a Louis Vuitton 2018-os előzetes táskáinak ezzel a konkrét sorozatával, amely körülbelül egy héttel ezelőtt megjelent a márka webhelyén, és amelyet egy lapon néztem ki, figyelembe véve, hogy pontosan meggondolom, mi folyik. őket. Még mindig nem vagyok biztos benne, azonban itt az ideje, hogy róluk beszéljünk.

A kézitáskák minden típusú kontinuumon léteznek, valamint egyikük a fogyasztói barátság folytonossága. Az egyik végén vannak egyszerű, főleg művésztelen táskák, amelyeket nagy mennyiségben kínálnak a vásárlók számára, amelyek kedvelik a csúcskategóriás termékeket, ugyanakkor nyugtalanok, beleértve magukat a gyakran nehéz esztétikában, amely a Capital-F divatot alkotja. A másik végén vannak olyan furcsa táskák, amelyeknek az egész célja az, hogy valamilyen nagy koncepció koncepciót testesítsen meg a kulturális zeitgeistről, általában a nagy piacképesség és a magas eladások költségei mellett. Ezek a Louis Vuitton táskák, amelyek strukturálisan a márka három, a Nicolas Ghesquiere -korszak sok kiemelkedő stílusa, online akarnak online, az adott kontinuum mindkét szélsőségében.

Amint valószínűleg már feltételezte, ezeket a táskákat-a City Geamer Navy EPI bőr változatát, a Twist-et, valamint a kis Boite Chapeau táskákat-mindegyik különféle alacsony tech-eszközök illusztrációival díszítik, mint például a hagyományos órák, az öngyújtók, valamint mit Úgy tűnik, hogy walkie talkie. Feltételezem, hogy ezeket a dolgokat úgy gondoljuk, mint tárgyakra, és vizuális ismereteik a szokásos díszítés helyét veszik figyelembe. Ha a virágok nyomtatás lehetnek, miért nem kezelnek más fizikai dolgokat hasonlóan?

Az aggodalomra adott válasz valószínűleg eltávolítja a táskákból: az eredmények kissé kínosak, és nem vagyok biztos benne, hogy sokan hogyan alakítanák az egyiket a mindennapi szekrény feladatokba, amelyeket egyébként kezelnének pontosan azonos alakú zsákokkal. Nyilvánvaló, hogy néhány embernek nincs ilyen problémája ezekkel az aggodalmakkal – mindhárom verziót kínálják. Vizsgálja meg őket az alábbiakban.

Louis Vuitton City gőzös táska
4450 USD Louis Vuitton segítségével

Louis Vuitton Small Boite Chapeau táska
4400 dollár Louis Vuitton segítségével

Louis vuitton csavarás táska
3650 USD Louis Vuitton segítségével

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *