A Repubblica Swag által készített tot

révén aranyos ez a táska? Felfedeztem magam, hogy nem tudtam eldönteni. Sajnos, annál sokkal többet nézek a Repubblica Swag Dugged Tote [sic] -re, annál kevésbé tetszik. Elkezdtem lelkesen, és folyamatosan kevésbé voltam, és most nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán tetszik.

Nem vagyok biztos benne, hogy ez az anyag, a szín vagy a rendkívül korlátozott stílus elemek. Vagy talán mindegyik. Úgy érzem azonban, hogy te, az emberek segíthetnek nekem.

Úgy gondolom, hogy az alapelvem kérdése valószínűleg a felhasznált anyag. Nem vagyok kiváló rajongója a velúrnak; Számomra sok táska régimódi, valamint a kopott típusú. Ez a táska bőr változatban kapható, ám a bőr is merevnek és fényesnek tűnik, ami szintén nem a kedvencem. Ez volt az a szín, ami tetszett a legfinomabb a kínált lehetőségek közül, mind a bőr, mind a velúr, tehát ezért mentem ezzel. Ha ez a táska puha, matt szürke bőrből származik, akkor lehet, hogy minden. A jelenlegi állapotban nem ez a kedvencem.

Egy másik kérdés, amelyet nehezen tudok átjutni, a csapok hiánya. Ha a szó a táska nevében jelenik meg, nagyszerű ajánlatokat akarok róluk, azonban csak néhányat kapunk itt a furcsa strappy cipzárral. Gyere el hinni benne, beszéljünk ezekről – mindent körülölelni fognék. Ajtógombok, állványok a boltokban, a bútorok sarkai. Körülbelül két hétbe telik, amíg becsapom őket, azt hiszem. Rendkívül ügyetlen vagyok, mivel nem vagyok szükségem további ilyen dolgokra, hogy segítsek nekem a dolgokat (vagy magamat). Ha szereted a rendkívül egyszerű stílusokat a velúrban, akkor legalább a költség tisztességes. Vásároljon a Nordstrommal 348 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *