Szeretem, vagy hagyja: a loewe elefánt a táskát

a loewe állat alakú érme táskái, valamint a tasakok már régóta kiemelkedtek a vásárlókkal, valamint nem rakéta-tudomány, hogy kitaláljuk, miért: nem csak Loewe bőrtermékek egyenletesen jól elkészültek, azonban a tasakok valami tipikusan fárasztóak, és sokkal szórakoztatóbbá válnak, anélkül, hogy egyáltalán befolyásolnák a gyakorlatiasságát. Ezen túllépve, például egy panda alakú tasakba, például kevésbé erősnek érzi magát, mint egy nagyobb, mint egy kézitáska. Azonban, ha a táska verziója pontosan igaza volt, akkor ugye lenne?

A Loewe-ban töltött időkben Jonathan Anderson továbbra is kiterjesztette a márka meglévő profilját, mint a divatos bennfentesek előnyeit. Az Anderson munkájának nagy része a feltaláló, valamint a friss érzés egy olyan divatvilágban, amely tele van vintage rehashes, de azt olyan módszerben teszi meg, amely nem teszi meg a loewe darabjait nehéz viselni vagy használni. The Loewe Elephant Bag is a prime example of that: it’s weird, however in a great as well as well-considered way, as well as it’ll do just as great a task bring your stuff as any type of other little crossbody.

A multicolored-stripe elephant shouldn’t feel as restrained or as tailored as this does, however somehow, it completely works for me. Ez egy kedves bites hétvégi lehetőség, különösen meleg időben. Ha ugyanúgy érzi magát, akkor az 1,290 dollárért vehet fel a Net-A-Porteren keresztül.

Akárhogy is, mondd el nekünk, mit gondolsz: Tetszik ez a táska, vagy hagyná?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *