A legjobb Anyák napi ajándékai, egy új anyukától

, ez lesz a második anyák napja, mint egy anyukám Millie -vel, és most úgy érzem, hogy jobban megértem, mit akarnak sok anyuka az anyák napjára. Persze, hogy egy új kézitáskát feltétlenül üdvözölünk, soha nem utasítanám el egy táskát, de az Anyák napján egy kicsit sokkal több van, mint amit régen gondoltam. Anyukám mindig egy napot kért, hogy családként töltsünk, és hogy mindannyian nagyszerűek legyenek egymásnak, ami most humorosnak hangzik, de abszolút megkapom. Nincs több gyerekünk, akik harcolnak, tehát nem vagyok ebben a szakaszban, de az Anyák napja a családról szól, és az érzésről van szó. És bár sok anyuka nem fog ajándékot mondani, azt hiszem, még mindig nagyon jó, ha valami kézzelfoghatóságot adok anyukának, hogy értékelje.

1. Egy új táska!

Oké, tehát a többi lehetőségem sokkal érzékenyebb, de ez elvégre ez a purseblog, és miért hagynék ki a táskákat?! Ha az anyu szereti a táskákat, mint te (és feltételezem, hogy úgy gondolja, hogy itt vagy), akkor egy új táska adása lehet ilyen élvezet. Sok évvel ezelőtt megkaptam a Hermès Evelyn anyámat, egy táskát, amelyet még ma is visel és ápol. A táskáról volt szó, de sokkal inkább az volt, hogy visszaadtam az anyámnak, aki egész életemben mindent és bármit adott nekem. Ma ott vagyok, ahol ma vagyok, a szüleim minden áldozata miatt, és tudtam, hogy anyukám soha nem fogsz egy ilyen táskára. Ez volt az egyik kedvenc ajándékom, amit valaha adtam, és ha Ön és testvéreid és apukád megtörténhet, adj egy táskát. Az anyukák hajlamosak arra, hogy anélkül menjenek el, hogy gyermekeiknek adjanak, tehát ez sokkal több, mint egy táska, hála a hála, amit anyuka tett az évek során, habozás nélkül. Az Anyák napjának kedvenc táskáim az alábbi körhintaban vannak!

2. Individualizált ékszerek

Komolyan, az ékszerek mindig jó ajándék, de azt hiszem, hogy az Anyák napjának nagyszerű ötlete az, hogy válasszon valamit, ami jelzi az anyát. A Jennifer Meyer -től a gyerek kezdeti nyaklánca egy gyönyörű darab, amely szintén valóban szentimentális. Szeretem ezeket a nyakláncokat a Chari by Chari -ból, ahol a baba teljes nevét is belefoglalhatja. Jennifer Zeuner szintén nagyszerű lehetőség, szeretem a darabjait, és nagyon sok anya van.

És az egyik kedvenc ékszer -ajándékom, amelyet valaha kaptam Vlad -tól, miután Millie -t kapott Jennifer Fisher -től. Megkaptam ezt a nyakláncot, amelyet különféle darabokkal testreszabott. A legjobb az egészben, hogy továbbra is hozzáadhatom ezt a nyakláncot, ami olyan darabot készít, amelyen kicsi és mindig kifinomult. Olyan sok darab van Jennifer Fisher -től, a nyakláncoktól a karkötőkig a gyűrűkig, amelyek mind testreszabhatók, és ez valószínűleg a legjobb ajándék, és sok időt tölthet a webhelyének áttekintésére, hogy megtalálja az anyuka ideális darabját élet. A tőlem függ, ő túl lesz eksztatikus! És figyelembe véve, hogy Vladnak ezt el kell olvasnia, egyáltalán nem bánnám a Jennifer Fisher nyakláncom új varázsait.

3. Valami kézi kialakítású a gyerekektől

Az anyukák általában a gyerekekkel végzik a művészeti projekteket, nem azt mondják, hogy az apukák nem, de ez általában egy anyuka (apák a művészetbe, a kalap neked!), És ráadásul a kapcsolatunkban sokkal több vagyok. a szentimentális. Pinterest művészeti tevékenységeket keresek nekem és Millie -nek, mindezt utálják, de mindenképpen megpróbálom őket. Elég mulatságos, Millie valóban nem mutatott érdeklődést a művészet iránt, és ha a keze még festéket is rájuk, megőrül. De remélem, hogy hozzád fog jönni. Amikor kicsi volt, lábnyomot készítettem Vlad számára, és ő és én is imádom. Ez emlékeztet az apró kis lábaira, és azt hiszem, van valami olyan szívmelegítő anyuka számára, hogy a gyerekei valamit készítenek neki. Amikor a gyerekek kicsik, sok apa részvétele szükséges, de még akkor is, ha a gyerekek nagyobbak, ez valójában az egyik legjobb ajándék. Mint mondtam, valami kézzelfogható sokat jelez, és ennek nem mindig kell sok pénzt bevonnia. Egy kézzel készített kártya messze megy, mint egy anyukám, csak azt akarom tudni, hogy a lányom tudja, mennyire szeretem őt, tehát az érzés, hogy valamivel vissza tudok keretni, felbecsülhetetlen.

4. egy szünet!

Az anyukák nem állnak meg. Soha nem állok meg Millie -vel. Feláldozom, adom a testem, mindent átadok neki, és soha nem fogok panaszkodni róla (oké, ez hazugság, gyakran Vladnak, hogy „mindent adok!”). Egyáltalán nem veszem el az apáktól vagy a partnereket, csak rólam, anyámról és az anyukákról beszélek. Gyerekedni mindennél sokkal jobban megváltoztatott. Ha még hallom a kiságyába való lépését, és a monitor felveszi, akkor felrobbant. Nem tudom, miért, csak megteszem. Rendszeresen gondolkodom Millie -ről, aggódom érte, és szeretnék vele lenni. De mindig azt mondom Vladnak, hogy szükség van rá, hogy lépjen be, és azt mondja: „Megkaptam őt a következő néhány órában, menj vissza az ágyba”. Hihetetlenül szerencsés vagyok, a munkánk rugalmas, és van egy férjem, aki ezt mindig nekem csinálja. De sok embert ismerek, hogy sokkal kevésbé rugalmas órákkal rendelkeznek, és segítenek a TH -banAz EIR gyerekek, és csak szeretnének élvezni a kedvenc műsorukat, elolvasni egy könyvet, vagy hosszú forró fürdőt készíteni, és nem szabad megszakítani. Tehát ehhez azt mondom, hogy az anyának tervezi az időt. Szerezzen neki egy gyertyát (nem egy őrült költség), és adja meg neki a béke és a csend ajándékát. Vegye ki a gyerekeket a házból (ez kétségtelenül a fiatalabb gyerekekkel rendelkező anyukák számára alapul), és hagyja, hogy visszainduljon a gyerekek megismerése és jó vagy. Néhány kedvenc gyertyám és illatom a Diptyque -ből származik, ez a Jo Malone -tól, amellyel megszállott vagyok, és még jobb, ha egy individualizált gyertyát szerezek a Le Labo -tól.

5. Kép ​​róla veled

Mivel az okostelefonok a mindennapi életünk részét képezik, körülbelül egymillió képem van Millie -ről. Úgy tűnik, hogy nem is akarom törölni a homályosokat, mert nem akarok semmit hiányozni. Vannak képeim Vladról Millie -vel is, sokan. De amiben nincs sok, az a képem rólam Millie -vel. Nem célzott, csak megtörténik. Az anyukák elfoglaltak, nem érezzük magunkat, hogy készen állunk a képre, de ez azt jelzi, hogy hiányzik olyan sok különleges pillanat. Folyamatosan emlékeztetem magam, hogy Millie nem érdekel, hogy nézek ki, csak képeket akar velem. Megpróbálom emlékezni erre, és emlékszem, hogy megmondjam Vladnak, hogy készítsen fényképeket rólam és Millie -ről. Menj el az útból, hogy képet készítsen anyával, kapjon egy nagyszerű keretet, és adja neki. Jogosul, hogy az ajándékként való gondolat most ideálissá teszi a szívemet. És ha a fénykép kinyomtatása fájdalom, akkor kapjon egy polaroidot, és készítsen ezzel! Olyan nagyszerű kis bütyök, és sokat használunk itt!

Boldog anyák napját minden csodálatos anyukának. Tudom, milyen nehéz munka, de biztos, hogy kifizetődő !! XO

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *