• Uncategorized
  • 0

A Net-A-Porter a mai Nemzetközi Nők Napja a mai nyereség 20% ​​-ának a Nemzetközi Nők Napjának

jótékonysági tevékenységének adományozására tudatosság. Az a nap, amelyet eredetileg az 1900 -as évek elején alapítottak, a nemek közötti egyenlőtlenség tudatosítása és a nők világszerte történő megünneplése. Természetesen egy olyan iparág, mint a divat, ahogyan a divat tudomásul vette, a net-a-porter és azon túl is.

A Net-A-Porter-től a nemzetközi női nap iránti nagy elkötelezettség, amelyet a Net-A-Porter-től találtunk, amely a saját hashtag kampányának elindítása mellett a női felhatalmazás megünneplése érdekében (töltse fel saját fotóját a Twitterre vagy az Instagram-ra), Will Will Will) adományozza a mai eladások nyereségének 20% -át a net-a-porter.com webhelyen az Egyesült Nemzetek Szervezetének Nemek közötti egyenlőségért. Ez nem kicsi a változás, tehát ha új vagy két tavaszi vásárlást tervez, akkor itt az ideje, hogy ezt megtegye – a folyamat fantasztikus okát fogod segíteni.

A DVF.com-on Diane von Furstenberg, aki mindig is különösen aktív volt a nőkre összpontosító filantrópiában, feljegyzést adott a nők erősségéről, valamint néhány könyv olvasási listáját a csatákról, amelyekkel az egyes szerzők harcoltak és nyertek.

Jimmy Choo szintén ünnepel, bár offline állapotban van. A márka egy koktélfogadást rendezett, amely ezen a héten Indiában ünnepelte a napot, és a könyveinkben érdemes megjegyezni.

Nem minden márka úgy dönt, hogy segítséget nyújt azoknak a jótékonysági szervezeteknek, amelyek beszélnek ügyfeleik aggodalmaival, de mindig örülünk, amikor néhány kedvencünk fokozódik.

A közelben zajló nemzetközi női napi eseményekről szóló sokkal további információkért látogasson el a Holiday webhelyére.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *