Alexander Wang megpróbál egy újabb kiütést a Darcy Slouchy Hobo -val

Van -e egy bizonyos kézitáska, amely kísértet? Az Alexander Wang Rocco kísértetjárta, amikor figyelembe vettem, hogy először néztem rá: arra késztettem, hogy megszerezzem, csak hogy csalódást okozjak neki, visszaküldtem, és most olyan kínosnak éreztem magam, mintha tetszett volna. Látja, ha elolvasta a táska áttekintését, teljesen letettem. Tudtam, hogy a csapok súlyt adnak, de a táska alakjával párosított nehéz csapok megrázkódtak. És úgy tűnt, hogy nem tudtam, hogy ez számomra működjön. De gyakran gondolok a táskára, és úgy érzem, hogy még egy próbálkozást akarok adni. Kis titok a fejemben: * utálom * visszatérő táskákat, és szinte mindig találok valami jót egy táskában, hogy meg tudja tartani és viselni.

De ez a táska jobban működhet azok számára, akik szeretik az Alexander Wang esztétikát, de sokkal több támogatásra van szükségük egy nehezebb kézitáskához. Üdvözöljük az Alexander Wang Darcy Slouchy Hobo -t a családnak, azt hiszem, sokan nyitott karokkal és pénztárcákkal fogadják őt.

Először az első dolgok, tegyük ki az útból. Ez a táska nehéz lesz. A leírás kimondja, hogy az alsó rész teljes sor védőfém lábával van bélelt. Csak annyit tudok, hogy Alexander Wang csapok, vagy a „lábak”, amint itt vannak, nehézek. De az oka annak, hogy ez jobban fog működni ezen a táskán, az a forma miatt. Ez egy hordtáska, amelyet sokkal könnyebben lehet hordozni, és sokkal könnyebben el lehet osztani a test teljes súlyát. A ROCCO egyik fő problémája az, hogy kézinek kell lennie, amely nehézkes lehet a körül. A hordtáska elviszi ezt a problémát, és sokkal kezelhetőbbé teszi.

A táska többi része csak dicséretet fog kapni tőlem. Szeretem a klasszikus hobo alakot, és a használt bőr vastagnak és gazdagon kavicsosnak tűnik, amit imádok. Ennek a hobónak hozzáállása van, de még mindig mindennapi hordható. Ez lesz ez a táska, amely visszavezet engem Alexander Wang megszállottságába? Előre rendelj a SAKS-en keresztül 850 dollárért.

Mit gondolsz az új kiegészítésről, a Darcy -ról?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *