Szeretné szerdán: A Fendi ikrek Poko Pano Bikini -vel

A Want It szerda koncepciójának egy része, amely olyan dolgokról szól, amelyek vagy szuper drága, elérhetetlenek, vagy amit általában nem vásárolnék (számos más okból is nem vásárolnék (más okokból is. ). Például, Victoria Beckham krokodil Birkin, a költségvetési tervemből, valamint valószínűleg rendkívül nehéz nyomon követni, bár ezt is lefedtem, és még mindig álmodtam róla.

Ezen a héten a Want it szerdán olyan hordozást hoz, amelyet általában nem vásárolnék egy bikinivel, amelyet teljesen imádok. Mivel a nyáron megjelenik a küszöbünkön, csak a bikini, valamint a strand-y táskák hiszek. Tehát itt van a legújabb részletem, egy Fendi táskával, valamint a Poko Pano Bikini -vel.

Az első termékem a Poko Pano Cabana Bikini. Hadd mondjak el valamit, a fehér bikini rendkívül kedves a legtöbb ember számára. Még akkor is, ha nem barnul, úgy tűnik, hogy van egy barnás, amikor éles fehér bikini -t visel. Nem is említve, hogy rendkívül köteles lány-esque. Szeretem a szeretetet, mint ez az egyszerű, mégis vonzó stílus, különösen a csavart bandeau teteje óta. Ez kevesebb barnító vonalakat jelent, miközben valóban nőies és vonzó öltönyt használ. Olyan sok illesztéssel estem be, mint egyáltalán nedves strandruhát, ez egy. Vásároljon 150 dollárért.

A legjobb hír az, hogy az összes Purseblog.com látogató 10% -ot kaphat az összes Wet Beachwear fürdőruhájának gyűjteményével, a kuponkóddal: AWBPB10. Menj be a kijelentkezéskor. Az ajánlat 2010. május 10 -én ér véget.

Ezután megvan a Fendi ikrek szövött Raffia Shopper. Üdvözöljük vissza ezt a Fendi táskát, már kétszer is lefedjük. Még mindig nem mondhatom, hogy meg akarom vásárolni, különösen az árért. Ha azonban arról beszélnénk, hogy rengeteg pénzt kell költeni, akkor ez kiemelkedő lenne bármilyen tengerparti nyári öltözékkel vagy akár medencével. Vásároljon Web -rel egy ajtóért, 2560 dollárért.

Ja, igen, hasonlóan szeretném, ha a modell teste a szerdán a múlt kérésemre vágyom. Hé, érdemes volt egy lövés!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *