• Uncategorized
  • 0

Mentés, Költés, Splurge: A kereszteződések a nyár legfinomabb táskái

a hétvégén a Coachella felé tartanak? Nem? Én sem. Ugyanakkor talán egy vagy ketten szerencsések, hogy a Hipster zarándoklatot Kaliforniában, Indio -ba indítsák el az éves indie -zenei ünnepségre, amely az évre kevésbé indie -t kap. Vagy talán megtakarítja a légitársaság mérföldeit egy jövőbeli nyári ünnepségre – esetleg Bonnaroo, Manchester, Tennessee vagy Lollapalooza Chicagóban? (Ez utóbbi lenne a válogatásom, mivel Gaga nő a főcím.)

Nem számít, milyen típusú külső rendezvényeket megy ezen a nyáron, a zenei ünnepségektől a baseball játékokig, szükség lesz arra, hogy valamilyen pénztárcát hozzon. A Crossbody táskák minden bizonnyal a legjobb megoldás, mivel kihangsúlyoznak és kényelmesek, azonban egy egész napos rendezvényen történő felhasználásra kiválasztott lehetőség bonyolult lehet. Ugyancsak kicsi, valamint a módszert is megpróbálja, és sok dolgot is megpróbál; Ugyancsak nagy, valamint azt a terhet is, hogy hosszabb ideig meghozza, különösen a nyári hőben. Szerencsére elvégeztük az összes lábmunkát az Ön számára, és felfedeztünk három tökéletes keresztezőt, amelyek bármilyen (rendben, szinte bármilyen) költségvetést kielégítenek.

(fentről lefelé)

Mentés: Marc, Marc Jacobs Natasha Crossbody Ez a bit srác fényes és vidám, egy párnázott hevederrel, amelyet minden alkalommal viselhet, valamint rengeteg helyet az összes alapvető anyaghoz, valamint egy további zseb a szárnyban, amely a szárnyban, amely Több helyet biztosít neked, mint amennyire rájöttél, hogy volt. Vásároljon 328 dollárért a Bloomingdale -vel.

Költés: Alexander Wang Brenda Crossbody Ha valaha lenne olyan idő, amikor Alexander Wang táskái feltétlenül megfelelőek voltak, akkor a szuper-indie zenei ünnepségen, mint például a Coachella. Mi sokkal jobb módszer arra, hogy mindenki más megértse, hogy már megérti, mint egy táskát a Fashion’s Uber-Downtown It Boy-ból? Vásároljon ShopBop -szal 725 dollárért.

Splurge: A Mulberry Alexa Crossbody tengelykapcsoló hipster IT-táskákról beszél, táska-név, Alexa Chung pontosan az az egyfajta divatos nő, akit olyan zenei ünnepségen fényképeznek, amely olyan zenekarok, amelyekről senki sem hallott. Nyilvánvalóan a legegyszerűbb módszer a stílusának átadására, ha elhozza a táskát, amelyet ihlette. Mindazonáltal be kell vallanom – ez szintén nagyon imádnivaló és funkcionális. Vásároljon a Net-A-Porterrel 1150 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *