• Uncategorized
  • 0

A Gucci-n és a nem logo logó dicsőségén

Gucci Boston Canvas Duffle, 960 USD a net-a-Porter segítségével

Biztos vagyok benne, hogy a logótáska újjáélesztésére törekszünk most. A divat ilyen; A gyűlöleted tendenciái mindig gyorsabban térnek vissza, mint azok, amelyekben valódi nosztalgiát érzel. Egyes márkák még mindig nagyon élénk üzletet folytatnak a logótáskáikban; Louis Vuitton mindig is a lista tetején volt, de Gucci nem messze van. És bár ez biztosan egy csomó pénzt tesz a társaságnak, és fontos a márkaépítés szempontjából, a logók soha nem voltak a csésze teám.

De ezért vagyok olyan nagy rajongója a Gucci Boston Canvas duffle -nak és a táskáknak. A Gucci időnként ezt a Jacquard Diamond-Check vászonot használja a márka normál logószövetének helyett, és ez egy ilyen javulás a szememben. Ez a táska impozánsnak és klasszikusnak tűnik a felesleges GS nélkül, és pontosan ez a nem logo logó vonzereje.

A nem logo logó sokféle formában lehet. A Balenciaga motorkerékpár-táska aláírási hardvere számít, csakúgy, mint a Goyard bevont vászonzsákok kézzel festett mintája. Mi nem számít? Bármely típusú monogram vagy szimbólum, amelyet széles körben használnak a vállalat alapelv -azonosítójaként. A Louis Vuitton „LV” ki van kapcsolva, csakúgy, mint a Versace Medusa feje. A másodlagos azonosító kiválasztása elősegíti az uralkodást a logótáska látványos minőségében, és finomabb hatást gyakorol a végeredménynek, ezért pontosan ez az oka annak, hogy ez a Gucci táska egy brit örökségben, nem pedig a logóban, mint egy logóban, mint egy brit örökségben, mint egy logóban táska.

És ez nem azt jelenti, hogy a feltűnő és nyilvánvaló objektíven rossz dolog – szeretem mind a feltűnő, mind a nyilvánvaló, és a megfelelő pillanatban, még akkor is, ha én is szeretem egy logótáskában. De egy olyan darabhoz, amelyet rendszeresen és hosszú ideig szeretne hordozni, valami hasonló táskát választottam egy nyilvánvalóbb logó felett. Még mindig megtartja a kézitáska szerelmeseinek felismerhetőségét, csak kissé közvetett módon teszi ezt meg. Aki azt mondta, hogy a mérlegelési diszkréció a Valor nagyobb részének igaza volt, még a kiegészítőkkel kapcsolatban is. Vásároljon a Net-A-Porter-en keresztül 960 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *