A Gucci Vault

fenntarthatósággal való bemutatása a fogyasztók gondolatainak élvonalában, a 90 -es évek és a 2000 -es évek eleje visszatérésével, a szüreti táskák az elmúlt néhány évben növekedtek. Míg a szüreti ihlette minták és az archív ébredések manapság szezonális események (és senki sem csinálja őket jobban, mint a Gucci), nincs semmi olyan, mint az eredeti. De mivel a vásárlási kérdések oly sok helye és a hitelesség kérdései a luxus viszonteladási vásárlók kérdése, tétovázás várható. Mindazonáltal mindenki nyer, amikor a luxusmárkák maguk csatlakoznak a viszonteladási piachoz, és a Gucci segíti a mozgalom úttörőjét.

A Vault egyszerre számos különböző dolog: időgép, archívum, könyvtár, laboratórium és találkozóhely.

A közelmúltban a Gucci elindította a Vault -ot, egy új, kísérleti online koncepcióterületet, amelyről Alessandro Michele kreatív igazgató gondolta. A Vault egy teljes fogyasztói élmény, amely arra utal, hogy elősegíti az inspiráló párbeszédet, amely meghaladja az idő és a tér határait. A fogyasztók a boltozat körül piszkálhatnak, és felfedezhetik a szüreti darabokat, a kapszula kollekciókat és még sok más. A kurátus vintage RTW, a táskák, a cipők és a kiegészítők a fő esemény, de a Vault sokkal több, mint csupán vásárlási élmény. Vannak olyan történetek, amelyeket el kell olvasni, lejátszandó játékokat, és természetesen a táskák szemét.

Vintage Suede Take On Bag, 1970 -es évek (2000 dollár)

Vintage bőr kézitáska, 1980 -as évek (3000 dollár)

A boltozat elnevezését azt mondják, hogy a mágia levegője ihlette, olyan értékes tárgyakkal, amelyek a szépség, az álmok és a szenvedély iránti szeretetet képviselik. Összességében a Vault egy diskurzus a múlt és a jövő között, de mindig a kortársban gyökerezik – minden, ami öreg, ismét új. A felhasználói élmény rendkívül lenyűgöző és nagyon Gucci, nagyon stilizált fotókkal, élénk színekkel és merész grafikákkal. Ami a termékeket illeti? Mindegyik szüreti darab mögött van egy történet, ahol a fogyasztók sokkal többet vásárolnak, mint egy új (számukra) darabot, de a Gucci gazdag története is. A végső szempont és a boltozat egyik legmenőbb része a tervezők új hullámának kitettségére összpontosít. Az ügyfelek számos független tervezőtől megismerhetik és vásárolhatnak termékeket. Kattintson az alábbi linkre, hogy sokkal többet fedezzen fel a boltozatból.

Fedezze fel a gucci boltozatot

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *