Christian Louboutin Tinzita felveszi a táskát

annak ellenére, hogy túlnyomó, mint a fekete, mindig úgy tűnik, hogy megkerülem a fekete kézitáskákat. Elméletem az, hogy mivel annyira fekete ruházatot viselek, amikor a kiegészítőkre vonatkozik, ki kell próbálnom a színt legalább a pénztárcámban és a cipőmben. Hatalmas rajongója vagyok a fekete-fekete megjelenésnek, azonban ha sápadt vagy, mint én, és egyszerre sokkal fekete vagyok, nos, az emberek elkezdenek bámulni. Az az igazság, hogy a fekete hajamat festem, valószínűleg nem segíti az ügyemet.

Néha azonban van egy fekete táska, amely ugyanolyan fantasztikus számomra, hogy ellenálljak. Ezúttal a Christian Louboutin Tinzita táskát veszi fel a kezében. Biztos vagyok benne, hogy vannak más színek is elérhetők ehhez a táskához, azonban van valami a szuper puha fekete bőrről, amelyre felhívtam a figyelmemet.

A Louboutin ilyen kiváló feladatot végzett, hogy ezt a táskát felépítse, és látóvizesi sebességgel csomagolja, hogy a semleges szín egy kicsit nem zavar. Valójában, ha ezt a táskát fényes bőrben végezték el, akkor ez csak egy tad is. Ahogy van, nemcsak az anyag lágysága, valamint a hajlékonyság eltávolítja a népszerű redőket, azonban a bojtok mozgást kínálnak anélkül, hogy annyira hanyagok lennének. Ez a táska arra készteti, hogy felvegyem, és pontosan elemezzem, hogy miként állítják össze, és pontosan ezt kell tennie a nagyszerű stílusnak, hogy az embert meg akarja tenni. Ráadásul az összes Louboutin táska piros velúrba van bélelt – az ilyen részletek ilyen boldoggá tesznek. Vásároljon Saks -szal 2595 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *