Keressen kevesebbet: Derek Lam vs Olivia Harris

Szeretek egy pillantást, ami azt mutatja, hogy hasonló stílusokat mutatna, anélkül, hogy úgy néznének ki, mintha az ötlet teljesen utánozott volna. Ezt látom, amikor összehasonlítom a Derek Lam Nadia Hobo -t és az Olivia Harris kerek zip zsebtotot. Mindkét táska hasonló tulajdonságokból áll. Bontjuk le, és nézzük meg, mi van.

A Derek Lam Nadia Hobo néhány hónappal ezelőtt felhívta a figyelmemet. Természetesen láttam a bőr változatot, de a Tye-Dye Python Nadia valóban ellopta a szívemet. A Hobo alakja semmi új, de a külső kiegészítések teszi ezt a formatervezést megkülönböztetővé. A figyelmét a bojt díszítés és az aszimmetrikus első szárny zseb fogja fel. Aztán megvan az Olivia Harris kerek cipzáras zsebfedele, amely hasonló külső elemeket tartalmaz, mint a Derek Lam Nadia. A zip zseb aszimmetrikusan jelenik meg ennek a táskának a külső oldalán, és ott van egy függő logó, az azonosító is a bojtdal.

Tehát beszéljük meg, hogy ez a két táska hogyan hasonlít, és mi különböznek egymástól, ugye? A Derek Lam Hobo sokkal strukturáltabb és hosszabb alakot használ. A bőr gazdag és vastag, egy hordozó hevederrel, amely könnyedén áramlik a táska testéből. Az Olivia Harris Tote sokkal rugalmasabb báránybőr jelenik meg, hordozószíj -gyűrű rögzítésével. A Derek Lam Hobo egy kicsit kifinomultabbnak tűnik, míg az Olivia Harris Tote sokkal több fiatal, szórakoztató dizájnt ad nekünk. Mindkét táska gyönyörű, mindkét táska hasonló megjelenést kölcsönöz nekünk, de mindkét táska teljesen különbözik. Az árak 850 dollárral változnak.

Vásárolja meg a Derek Lam Nadia Hobo -t 1250 dollárért a Saks -on és az Olivia Harris Tote -t ​​399 dollárért a Bergdorf Goodmannél.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *