Véleményem szerint sokkal több táskát kellene tartalmaznunk, ragyogóan színes zománc -hardverrel

Egyes esetekben nem érted, hogy valami hiányzik, amíg hirtelen meg nem jelenik, és ez a helyzet a helyzet Én, valamint ez a hardver szempontból, én is rájuk fogom csapni. Egy évtized óta írok a táskákról, és magabiztosan kijelentem, hogy a hardver 95% -a bármilyen költségpontnál valami ezüst vagy arany tónusú fém árnyéka, a másik 5% -a szezonális egy- Offok, mint a fekete vagy irizáló. Az esti táskákon kívül szintén szokatlan, hogy strasszokkal vagy bármilyen más díszítéssel ellátott táskákat látunk, amelyek a design fémelemeibe vannak beállítva, tehát általában, annak ellenére, hogy a biztosított időn belül kínált táskák általános szélessége óriási, a hardver változik Meglehetősen kevés. Tehát, amikor láttam a Hermès 2002 táskának ezt a verzióját egy tonális zománcozott bezárással, teljesen frissítőnek tűnt – miért nem sokkal több tervező próbálja ki az ilyen típusú akcentusokat?

Az élénk hardver meglehetősen szokatlan oka annak, hogy a logisztikai. A táska fém aspektusait költségesek, azonban a költségek sokkal gyorsabban egyensúlyba kerülnek, ha rendkívül nagy mennyiségben készülnek, ami azt jelenti, hogy a termelőknek költségelőnye van a pontosan ugyanazt a hardver színét, valamint az anyagokat az összes anyagban. Egy adott stílus színei egy adott évszakban. Ezért van kissé szokatlan, ha ugyanabban az időben felfedezzük a táska verzióit, mind az ezüst, mind az arany hardverrel – kétféle hardver megrendelése sokkal költségesebb, mint egy, valamint két választási lehetőséget kínál egy adott szezonban. nem feltétlenül garantálja bármilyen típusú extra nyereséget. Tehát sok márkával, az egyik vagy a másik bármilyen típusú időben, valamint a közelmúltban, általában arany.

Hermès 2002 táska, 9 900 dollár Hermès -en keresztül

A Hermès az egyik legjelentősebb kivétel e szabály alól – a márka számos hardverválasztást biztosít minden tervéhez, még akkor is, ha egy adott bőrre, a hardverre, valamint a stílusos kombinációra a megadott pillanatban meglehetősen nehéz lehet, hogy meglehetősen nehéz legyen – Ez a variációs szint az egyik olyan dolog, amely segíti a Hermès csillagászati ​​árainak hozzájárulását, bár hé – néha csak azt akarja, amit akar, valamint sok ember számára, a további pénzbe kerül, ha pontosan ez megéri. (És őszintén szólva, ez a gondolkodásmód alapvetően az összes csúcskategóriás divat alapja.) Tehát nem váratlan, hogy a Hermès a márka láthatóan kísérletezik a sok kiemelkedő új táska egyikén élénk hardverrel; Nem csak a márka DNS -jének ilyen típusú variációja, hanem a Hermès fogyasztói készítésre kész.

Rengeteg márka miatt a fogyasztók az orrát fizetik a táskáikért, tehát nem hiszem, hogy még sok mindent megkérdezni, hogy még sokan gondolkodjanak néhány dollár borotválkozásáról a kreativitás szolgálatában. Amellett, hogy az indie márkák, amelyek balra bukkannak, és a lehető legjobban a csúcsminőségű divat régi őrének nehézségeire, akkor jól gondolkodhatnak, hogy komolyan gondolkodjanak-a fogyasztók értékelik az új kortárs vonal által biztosított külön részleteket. Az elismert tervezőknek ezt úgy kell tekinteniük, mint egy esélyt, hogy lehűljenek, és szórakozzanak. Talán hardverrel kezdenek.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *