A Givenchy Nightingale táska sima újratervezést kap a 2015-ös előtti

számára. A Givenchy Nightingale volt az első Givenchy táska, amelyet valaha is tudtam; Mielőtt a márka kézitáskás juggernaut lett, több szuper-népszerű mintával, a Nightingale volt az első, aki a hírességek és a divatos emberek szemét ragadta meg. A 2015-ös előadás előtt a táska minimalista új átalakítást kap.

A Nightingale rajongói három fő különbséget észlelnek az újratervezésben. Először is, és sok észrevehetően, a nagy, merőleges keresztrétegek, amelyek együtt tartják az előző táska négy panelét, már nincs ott; Ott van egy lapos, sima puha bőr, amely sokkal modernabb és fényűzőbbnek érzi magát. Másodszor, a Givenchy logó hardverét eltávolították a kezelési mellékletekből, ami azt is szolgálja, hogy a táska adatait kissé tisztábbá tegye. Harmadszor, a hordozó heveder megváltozott; A széles, rövid, cipzárral díszített heveder helyett, amelyet a márka a közelmúltban használt, az új Nightingales Sport vékonyabb hevederek állítható hosszúságúak.

Megjegyzés: ezek az új táskák kissé drágábbnak tűnnek, mint elődeik. Az új Nightingale kis verziója 2,190 dollárt fog visszafizetni; A régi Nightingales legfrissebb alapára 2 090 dollár volt ugyanolyan méretben.

A teljes hatás sokkal jobban összhangban áll a márka legutóbbi esztétikájával, amely sokkal strukturáltabb és ésszerűbb, mint amikor a Nightingale eredetileg bevezetésre került. Az új 2015. évi 2015-ös Nightingales jelenleg előrendelésben van, és várhatóan szeptember vége előtt érkeznek meg. Nézze meg őket az alábbiakban, vagy vásárolja meg a teljes Givenchy választást a Saks -on.

Givenchy Nightingale kis bicolor krokodil táska
35 000 dollár Saks segítségével

Givenchy kis éjszakai táska
2,190 USD Saks segítségével

Givenchy közepes éjszakai táska
2450 USD Saks segítségével

Givenchy Micro Nightingale táska
1 790 USD Saks segítségével

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *