A Prada debütált egy új felső fogantyúval, valamint a keretzsákokkal a 2019. tavaszi kifutópályán

Nem számítottam arra, hogy a határozottan formális, Hermès Kelly-Adjacent felső kezű szárnytáskát látom, de feltételezem, hogy feltételezem, hogy feltételezem az én hibám. A divatban mindig számítania kell az előre nem látható mintákkal kapcsolatban (kivéve azt az időszakot, amelyet néhány évvel ezelőtt, ahol minden szezonban több 70-es évek ihlette volt, mint az utolsó). Koncepcióként a minták alapvetően reakciós jelenségek, ami azt jelenti, hogy amint az egyik szélsőségesen elérjük, fel kell készülnünk arra, hogy egy másik felé rohanjunk. Az övzsákok, valamint más utcai ruházat-ihlette kiegészítők, amelyek még mindig népszerűek, láthatják, hogy módszert nyújtanak egy teljesebb táskájú stílushoz.

A legelső tétel, amiben ez történt, a Hedi Slimane legelső pénztárcájának bemutatása volt az új funkciójában, mint a Céline, a Céline 16 táska innovatív igazgatója. Mint sok Prada táska, a múlt héten a 2019. tavaszi kifutón debütált, egy egyszerű, egyszerű riff a hagyományos alakban, keskeny függőleges bezárással, amely a formatervezés esztétikai fókuszának nagy részét biztosítja. A Prada kifutópályája ennek az ötletnek a sok változatát tartalmazta, különféle bezárási szélességekkel és egyéb részletekkel, ám a kollekció kiemelkedései a rúd bezárásával díszített keretzsákok voltak, amelyek visszatértek az 1960 -as évekre, amikor az öltözködés formálisabb volt.

Eközben a legfinomabb a legfelső fogantyúk, a verziók, amelyek ragyogó nyakkendőkben készültek, fekete-alapú rózsaszín és neonzöld villanásokkal. Ez a virágzás miatt a hagyományos formák jobban érzik magukat az életben, és megfelelőek a jelenlegi divathelyzetben, valamint azt remélem, hogy a vásárlók erősen támaszkodnak ezekre a verziókra, amikor eljön az ideje, hogy a kollekciót a kiskereskedelembe hozzák. Az alábbiakban megvizsgálhatja az összes kifutópálya -táskát.

[Fotók a Vogue kifutópályán keresztül]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *