• Uncategorized
  • 0

Keressen kevesebbet: Swisted Knot Részlet

Amikor először észrevettem a Burberry csomózott hobót, ez a szerelem volt (a Lady és a Tramp cue dala, amikor a spagetti és a húsgombócok most megosztják). Noha a Burberry Hobo nem nevetségesen drága, még mindig nagyszerű lehetőséget találtam a kevesebb keresésre.

Hadd mutassam be a Marc Marc Jacobs Bow wow wow slingdoodle bőr kereszttest táskáját. Ok, kérjük, hagyja figyelmen kívül a táska nevét. Vicces, de meglehetősen nevetséges. Mintha a Bow Wow wow nem lenne elég Marc Jacobs hozzáadta a Slingdoodle -t. Mindenesetre, vissza az ügybe.

Imádom egy jó hobo -t, és gyakran úgy találom, hogy Hobos. Egy további érintés, amely hozzáad egy ilyen puha női dimenziót, mint például a csavart csomó részlet, becsap engem. És miért nem igaz? Szuper stílusos és nőies. A két táska esetében az a jó, hogy hasonlóak, mégis különböznek egymástól. A Burberry opció öltözöttebbnek tűnik a lágy báránybőrrel és az egységes kialakítással. A Marc By Marc Jacobs verziója viszont ötvözi a bőr és a perforált bőrt a bojt részletekkel. Mindkét táska hasonló megjelenést kínál, mindkét táska a csavart csomó részletekkel rendelkezik, de mindkét táska különbözik.

Vásárolja meg a Burberry táskát a Bloomingdale’s -en keresztül, 1 095 dollárért, és vásárolja meg a Marc -t Marc Jacobs táskával a Bloomingdale’s 458 dollárért.

Melyiket részesíti előnyben: a Marc Jacobs opció by By By Marc Jacobs opció?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *